Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » 23 maja 2025, 10:14
Pelart2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chandlerr » 23 maja 2025, 10:35
Jestem dosc mocno przekonany, ze Mentzen dal akurat te postulaty, w ktorych sie zgadzaja z pisem, aby pokazac wyborcom pisu, ze konfa to nie faszysci, a ludzie chcacy dbac o Polske, co najmniej jak pis. Zagranie pod coraz wieksza ilosc osob, ktore moga miec watpliwosci co do pis, wtedy maja prosta droge do konfy.masacra pisze: ↑22 maja 2025, 21:45W ogóle te postulaty Sławka są tak sformułowane że pisior z najtwardszego jądra partii mógłby się z nimi zgodzić. A co dopiero gośc, który cały czas powtarza, że jest spoza PiSu. Dlatego smierdzi mi to (#teoria spiskowa dziejow).. ustawka. Szczególnie, że po za Mentzenem chyba wszyscy ci bardziej znani politycy konfy zdazyli już powiedzieć - byle nie Trzaskowski.
Chandlerr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 23 maja 2025, 11:10
Raczej ciężko mi zarzucić wsparcie dla ekipy Tuska, a pierwsze z czym mi się ta wypowiedź skojarzyła to nasze orbitalne projekty bezzałogowe i chęć poszerzenia horyzontu właśnie w tej kwestii.Quercus pisze: ↑23 maja 2025, 7:01Niesamowite, że wszystkie słowa wspieranych przez Ciebie polityków okazują się prawdziwe i właściwe, a w najgorszym wypadku kandydat źle się wyraził albo został niezrozumiany przez prawicowy motłoch. W drugą stronę jest odpowiednio na odwrót.
Zawsze mogą założyć nową telewizję. Np. TV RePOblika.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 23 maja 2025, 11:23
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 23 maja 2025, 11:35
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 23 maja 2025, 11:37
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matrixxx » 23 maja 2025, 11:39
Praktycznie od pierwszego dnia jak Kaczyński wybrał Nawrockiego słyszymy tego typu opinie. Tutaj na forum również się pojawiały. Jednak na tydzień przed drugą turą, to w obozie Trzaskowskiego są bardziej zdenerwowani.
Matrixxx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 maja 2025, 11:41
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 23 maja 2025, 11:41
Mam wrazenie, ze najmocniejsza strona Nawrockiego jest po prostu beznadziejny kandydat po drugiej stronie, tam ciezko byloby znalezc kogos gorszego - on nie dosc, ze nie wykorzystal wpadek Nawrockiego to jeszcze sam sie wykladal w tej kampanii. Tragedia kto tam jest przewidziany na zwierzchnika sil zbrojnych. Tragedia dla narodu.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 23 maja 2025, 11:44
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 23 maja 2025, 11:44
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 23 maja 2025, 11:46
Paru by się znalazło.Maciek (interista) pisze: ↑23 maja 2025, 11:44Widzicie lepszego kandydata na premiera, w kolejnym sejmie, niż Bosak?
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matrixxx » 23 maja 2025, 11:48
Matrixxx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 23 maja 2025, 11:54
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 23 maja 2025, 11:58
Jak kojarzę to czytając Wisła w Ogniu, Sharksi mieli pomysł na swojego człowieka w sejmie. Nawrocki może jest właśnie takim mokrym snem niektórych "kibiców" z Gdańska
Mr.Chris
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio