Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 21 kwie 2006, 22:27
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 kwie 2006, 23:21
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karolex » 21 kwie 2006, 23:38
a generalnie o co by Ci chodziło??Lukaz pisze:Karolex masz na magazynie piosenki TLOVE (im więcej tym lepiej)
Karolex
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 kwie 2006, 23:57
Dobre pytanieKarolex pisze:a generalnie o co by Ci chodziło??
prócz 'We be burnin' i 'Ever Blaing' bo te mamLukaz pisze:Prosiłbym o najfajniejsze utwory Seana Paula. Zdam się na gust wrzucajacego
Lukaz pisze:Proszę o piosenkę Korna (popularna), tytułu jak zwykle nie znam ale w tekście jest coś takiego: 'too late, I'm coming on, too (coś tam), I'm (coś tam)'
Dzięki.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 kwie 2006, 0:22
O to ta piosenka - Karmah - Just Be Good To Mespyrczak pisze:Karolex mam prosbe![]()
![]()
Piosenka leci czesto na planecie i zaczyna sie tak samo jak hit puffa daddiego jak rowniez stinga i police. Po tym wejsciu jest dosc oryginalne przejscie i zaczyna sie spiew panienki slowami: " Friends say that I'm crazy....." i cos tam dalej. No piosenka mi sie podoba nie milosiernie i poprostu musze ja miec a na planecie jak zwykle nie podali tytulu ani wykonawcy Confused Blagam
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 22 kwie 2006, 0:28
Lukaz pisze:Karolex napisał:
a generalnie o co by Ci chodziło??
Dobre pytanie sam nie wiem jak masz jakieś piosenki to wybierz te najfajniejsze (im więcej tym lepiej) a ja sobie posłucham
i może jeszcze to (sorry że nie sprecyzowane ale nie wiem czego po jakiej piosence sie spodziewać)
Lukaz napisał:
Prosiłbym o najfajniejsze utwory Seana Paula. Zdam się na gust wrzucajacego
prócz 'We be burnin' i 'Ever Blaing' bo te mam
+
Lukaz napisał:
Proszę o piosenkę Korna (popularna), tytułu jak zwykle nie znam ale w tekście jest coś takiego: 'too late, I'm coming on, too (coś tam), I'm (coś tam)'
Dzięki.
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 22 kwie 2006, 0:58
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 22 kwie 2006, 9:59
http://rapidshare.de/files/14606127/Nad ... s.mp3.htmlspyrczak pisze:Nadiya - Tous Ces Mots
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tati. » 22 kwie 2006, 10:18
http://www.mytempdir.com/614375meecik_mks pisze:Armin van Buuren - Who's watching
Tati. pisze:Isa: Raz jeszcze
Tati.
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio