Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6197
Kibicuję: 4rsenal

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: sickstick » 27 maja 2025, 16:36

Ilka pisze:
27 maja 2025, 16:27
A co do testu. Po debacie w TVP został nazwany ćpunem więc udowodnił dziś, że nim nie jest Rafał nie chce się zbadać .. cóż jego sprawa.
Ogólnie to powinni się politycy poddawać takim testom. Ciekawe ilu byłoby pozytywnych w naszym kochanym Sejmie
Badania moczu wykazują na max 7 dni do tyłu prze regularnym braniu i nawet na raptem kilka dni do tyłu przy okazjonalnym więc takie testy są gówno warte. Wiem bo mam doświadczenie w obchodzeniu ich :P Co innego badania z cebulki włosa, które wykazują nawet na kilka miesięcy wstecz - ale akurat takowego pan Karol nie wykonał ;) Każdy polityk zrobiłby sobie tydzień detoksu i sprawa załatwiona. Zresztą od tego strzała na wizji minął już ponad tydzień, więc pokazując ten wynik Nawrock gra na naiwności swoich wyborców (bardzo popularna taktyka PiSu). "Oto pokazuję wam wynik który nic nie znaczy, ale wy to łykniecie bo jesteście zbyt głupi by sobie to zweryfikować". Stara śpiewka Pisu.
Jak już pan Karol poszedł w retorykę "Udowodnię wam że jestem czysty" to niech teraz wykona badania z cebulki - które wykażą czy coś brał w ciągu ostatniego roku, a nie z moczu co wykazują na max tydzień wstecz :P
Ilka pisze:
27 maja 2025, 16:27
Ale to co miał nie podpisać tego? Czy jak? Skoro się z nimi zgadzał to podpisał.
No właśnie w przypadku choćby podatku katastralnego to w rozmowie okazało się że jednak byłby za jego wprowadzeniem, więc podpisując ten papier w moim odczuciu się skompromitował, bo najzwyczajniej w świecie nakłamał. Mało to - uważam że podpisanie tego papieru to był test od Mentzena, którego Nawrocki nie zaliczył i dlatego nie dostał oficjalnego poparcia. Widać to było w rozmowie Mentzena z Trzaskowskim, gdzie po odmowie podpisania widać było po Mentzenie że sam ma z tej deklaracji beke.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2025, 16:43 przez sickstick, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”