Prawda. I oby tak zostało po 1 czerwca.
masacra
cloner
Matrixxx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 29 maja 2025, 16:03
Daj już spokój.To tak jakby inny z kandydatów powiedział że imponuje mu Johnny Sins,tylko że w tym przypadku to zupełnie legalne,aczkolwiek przyznawać się nie powinno.
Pod warunkiem że dla przegranej ekipy jest to bój ostatni,i oni z lasu już nie wychodzą.
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 maja 2025, 16:10
O ile wiem to żadna, przyznała się do tego w książce. Oczywiście tłumaczyła się, że ten pies zachowywał się agresywnie i nie umiała ho tresować, ale bez jaj - to był młody pies. Zresztą na tym zabijanie zwierząt domowych się u niej nie skończyło, był jeszcze kozioł.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 maja 2025, 16:13
Widziałem to wcześniej, chociaż rzadko chłopa oglądam, bo to trochę nie moje klimaty ale to co mnie tym razem zaciekawiło to ten konflikt elita kontra masy. Trochę kalka z tego co stało się w USA podczas ostatnich wyborów.
masacra
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 maja 2025, 16:20
Sama przyznała się do zabicia malego psa i kozła i żadna kara ją nie spotkała? Najwidoczniej prawo w tym konkretnym stanie w USA jej na to pozwalało.Kluchman pisze: ↑29 maja 2025, 16:10O ile wiem to żadna, przyznała się do tego w książce. Oczywiście tłumaczyła się, że ten pies zachowywał się agresywnie i nie umiała ho tresować, ale bez jaj - to był młody pies. Zresztą na tym zabijanie zwierząt domowych się u niej nie skończyło, był jeszcze kozioł.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 29 maja 2025, 16:22
To już zostało wyjaśnione. Jest to projekt finansowy z Rosji.Chlopaczek pisze: ↑29 maja 2025, 15:32Maski to opadly w przypadku Kanalu Zero wlasnie.
Jedyna watpliwosc co do Stanowskiego mam taka czy jest przez kogos oplacany czy moze zwyczajnie juz dawno zauwazyl jakie tresci przyciagaja mu konkretna widownie i cynicznie to wykorzystuje zeby na tym zarabiac. Blizej mi do tej drugiej wersji.
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 29 maja 2025, 16:25
Berele Lewartow pisze: ↑29 maja 2025, 16:22To już zostało wyjaśnione. Jest to projekt finansowy z Rosji.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 29 maja 2025, 16:27
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 maja 2025, 16:28
Gorzej. Tomasz Piątek10 pisze: ↑29 maja 2025, 16:25Berele Lewartow pisze: ↑29 maja 2025, 16:22To już zostało wyjaśnione. Jest to projekt finansowy z Rosji.
Klementyna Suchanow?
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 29 maja 2025, 16:32
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 29 maja 2025, 16:37
Kim Dzong Un wymordował tysiące swoich rodaków, włos mu z głowy nie spadł. Prawo mu na to pozwala. Ale jednak z jakichś powodów nie pochwalamy.cloner pisze: ↑29 maja 2025, 16:20Sama przyznała się do zabicia malego psa i kozła i żadna kara ją nie spotkała? Najwidoczniej prawo w tym konkretnym stanie w USA jej na to pozwalało.Kluchman pisze: ↑29 maja 2025, 16:10O ile wiem to żadna, przyznała się do tego w książce. Oczywiście tłumaczyła się, że ten pies zachowywał się agresywnie i nie umiała ho tresować, ale bez jaj - to był młody pies. Zresztą na tym zabijanie zwierząt domowych się u niej nie skończyło, był jeszcze kozioł.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 maja 2025, 16:41
O w mordę, właśnie porównałeś zabicie kozła do tysięcy ludzi. Brawo, logika rodem z Jachiry.dias pisze: ↑29 maja 2025, 16:37Kim Dzong Un wymordował tysiące swoich rodaków, włos mu z głowy nie spadł. Prawo mu na to pozwala. Ale jednak z jakichś powodów nie pochwalamy.cloner pisze: ↑29 maja 2025, 16:20Sama przyznała się do zabicia malego psa i kozła i żadna kara ją nie spotkała? Najwidoczniej prawo w tym konkretnym stanie w USA jej na to pozwalało.Kluchman pisze: ↑29 maja 2025, 16:10O ile wiem to żadna, przyznała się do tego w książce. Oczywiście tłumaczyła się, że ten pies zachowywał się agresywnie i nie umiała ho tresować, ale bez jaj - to był młody pies. Zresztą na tym zabijanie zwierząt domowych się u niej nie skończyło, był jeszcze kozioł.
cloner
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio