Skutecznośc ? wiec co masz racje co do bramek teraz i w popszednim sezonie czy nawet róznice do Juve. Ale Zico nie tak dawno przesledziałem kilka ciekawych statystyk. I np. zobacz.
- Inter jak zaczą strzelać to już - poszło - czesto srzela seriami.
- Spadła % stutecznośc napasników Interu. Oczywiście mi. "przez Adriano" ale nie tylko.
- Juve tylko raz chyba wygrało gdy pierwsze straciło bramke z Parma na Ennio Tardini. I tez to pokazuje że wiele klubów przegrywało z nim na własne życzenie.
- Milan nie przygrywał nigdy [w tym sezonie] do przerwy
Można tak dalej pisać np. skutecznośc pomocników w tym a tam tym sezonie ?
Nie ma co patrzeć na same liczby. Bo one nie kiedy kłamią i pokazuja np. że Juventus gra swietną piłke dla oka bo strzela. Ale strzela gdy rywal sie sam pakuje w kłopoty. Pamietasz popszedni sezon i seria remisów ? kto nie kiedy z niczego przywracał nadzieje na 3 pkt ? Bobo ! Najlepszy przykład to mecz z Samprorią i 0;2 w 88 minucie. 3;2 się kończy
hmm na pewno zabrakło dobrej formy i koncentracji w tych kluczowych pojedynkach i momentach sezonu. Ja sam wiem po Milanie że i tak popełnili błedy podobne jak w popszednim sezonie. Ale to może tak naprawde kilka rzeczy wipisac. Nikt tak naprawde nie wie czego zagrało. Wiem że kibice Inter mają zazłe Manciniemu że miesza ze składem - czesto w momentach gdy normanie nie powinień - może też mówić o formie poszczególnych graczy ...
"Milan gra z Chievo jak nigdy i remisuje 3;3 a Juventus gra z Reggina jak równy z równym i wygrywa 1:0"
To też pasuje do Interu. Koncentracji i inne czynniki. Juvetus gra jak rzemieśniki i efekt sie tylko liczy. W lidze to przynosi efekt ale nie mają planu "B" na europe co pokazuje np. że gdy tracą nie wygrywają.