Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 kwie 2006, 15:24

genius pisze:I tyle na ten temat
Hola, hola :P
genius pisze:Transfery to nie wszystko.
Pewnie że lepiej jest jak w drużynie są sami wychowankowie, bo całym sercem są oni oddani temu jednemu klubowi i nawet kosztem mniejszych zarobków są gotowwi grać dla ukochanego klubu niezależnie jaki on prezentuje poziom (do pewnej granicy oczywiście) Jednak jak pokazują ostatnie lata w Man przychodzący wychowankowie cały czas nie będą najwyższej klasy i nie zapewnią oni sukcesów jakich oczekauje się od takiego klubu. Czasami szczęściu trzeba pomagać i jak klub nie gra na miarę swoich możliwości to trzeba dokupić kiku zawodników: Ruud, Rooney, Rio i inni to piłkarze z najwyższej półki a swoje początki mieli w innych klubach. Gdy jest taki kryzys to czy jest to wychowanek czy też nie, to jako najsłabsze ogniwo musi odejść.
Pewnie, też nie jestem za wymianą całego składu co rok bo co to za klub z którym nikt nie jest choć trochę związany (nie tylko wychowankowie wiążą się z klubem). Jednak miło robi się na sercu jak co sezon przyjdzie jakiś brylancik z wielkim nazwiskiem. A jeszcze lepiej jak w jednym klubie grają zawodnicy których lubimy tym bardziej gdy pochodzą oni z różnych zakątków świata. Gorzej jak w drużynie grają piłkarze nie lubiani przez nas i wtedy nawet tych wychowanków mamy głęboko w d... :wink:
genius pisze:Gary Nevile
Nevillow nigdy nie uważałem za dobrych zawodników a za przeciętnych. Wg mnie mieli oni szczęście że są wychowankami Man bo w innym przypadku nie zaszliby tak daleko jak to ma miejsce - taka moja wizja.
genius pisze:Z wcześniejszych wypowiedzi można byłó wywnioskować trochę inny sens
Czasami mam problem z przekazaniem o co mi tak naprawdę chodzi :angry2:

A teraz...
genius pisze:I tyle na ten temat
:P

Wróć do „Anglia”