Hola, holagenius pisze:I tyle na ten temat
Pewnie że lepiej jest jak w drużynie są sami wychowankowie, bo całym sercem są oni oddani temu jednemu klubowi i nawet kosztem mniejszych zarobków są gotowwi grać dla ukochanego klubu niezależnie jaki on prezentuje poziom (do pewnej granicy oczywiście) Jednak jak pokazują ostatnie lata w Man przychodzący wychowankowie cały czas nie będą najwyższej klasy i nie zapewnią oni sukcesów jakich oczekauje się od takiego klubu. Czasami szczęściu trzeba pomagać i jak klub nie gra na miarę swoich możliwości to trzeba dokupić kiku zawodników: Ruud, Rooney, Rio i inni to piłkarze z najwyższej półki a swoje początki mieli w innych klubach. Gdy jest taki kryzys to czy jest to wychowanek czy też nie, to jako najsłabsze ogniwo musi odejść.genius pisze:Transfery to nie wszystko.
Pewnie, też nie jestem za wymianą całego składu co rok bo co to za klub z którym nikt nie jest choć trochę związany (nie tylko wychowankowie wiążą się z klubem). Jednak miło robi się na sercu jak co sezon przyjdzie jakiś brylancik z wielkim nazwiskiem. A jeszcze lepiej jak w jednym klubie grają zawodnicy których lubimy tym bardziej gdy pochodzą oni z różnych zakątków świata. Gorzej jak w drużynie grają piłkarze nie lubiani przez nas i wtedy nawet tych wychowanków mamy głęboko w d...
Nevillow nigdy nie uważałem za dobrych zawodników a za przeciętnych. Wg mnie mieli oni szczęście że są wychowankami Man bo w innym przypadku nie zaszliby tak daleko jak to ma miejsce - taka moja wizja.genius pisze:Gary Nevile
Czasami mam problem z przekazaniem o co mi tak naprawdę chodzigenius pisze:Z wcześniejszych wypowiedzi można byłó wywnioskować trochę inny sens
A teraz...
genius pisze:I tyle na ten temat