Sosin z Rasiakiem w 1. skladzieudek -- Baszczynski, Jop, Lewandowski, Gancarczyk -- Mila, Sobolewski, Szymkowiak, Kosowski -- Sosin, Rasiak
chyba Cie sutki swędzą
dla mnie taki experyment nie ma szans
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2006, 12:31
Sosin z Rasiakiem w 1. skladzieudek -- Baszczynski, Jop, Lewandowski, Gancarczyk -- Mila, Sobolewski, Szymkowiak, Kosowski -- Sosin, Rasiak
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 maja 2006, 12:32
Szkoda, że nie ma Piechny w duecie z Sosinem. Wtedy wszyscy zobaczyliby jak spisuję się wymarzony atak niektórych userów.Martinho pisze:Sosin, Rasiak
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 12:35
racja - oby na ławe, albo do klubów odesłać.cloner pisze:dla mnie taki experyment nie ma szans
cloner pisze:chyba Cie sutki swędzą
ja myślę, ze wyjdzie Franek z Sosinem - Franek musi sie przełamac jak najszybciej i coś strzelić, a Sosin - wiadomo, wypadąłoby mu dac wiecej popgrać niż rasiakowi - w końcu wszyscy wiemy na co stać naszego napastnikaMartinho pisze:Sosin, Rasiak
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2006, 12:54
Polacy dzieki temu zagraja na wiekszym luzie, moze bedzie im latwiejMartinho pisze:Litwini nie zagraja w swoim najsilniejszym skladzie. Ich kadra skladac sie bedzie wylacznie z pilkarzy krajowej ligi.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 maja 2006, 12:58
cloner pisze:a w ataku oczywiscie Frankowski z Sosinem
w 2.polowie pewnie za Sosina wejdzie Rasiak
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 13:01
o JeezMartinho pisze:To czemu jestes za tym zeby z Litwa za Rasiaka zagral Franek
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 maja 2006, 13:11
fieldy pisze:widzi to czego ty nie widzisz, że Rasiak i Sosin sa podobnej budowy
fieldy pisze:i razem gówno zrobia w ataku kadry.
fieldy pisze:A na mundialu bedzie grał Zurawski, więc Rasiak [czysto hipotetycznie] - mógłby zagrać. Uzupełnialiby się
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 13:50
ale Jeleń nie jest takim drewniakiem jak wspomniana 2 - i potrafi sam wypracowac akcję i zdobyć z niej gola. Nie widzisz różnicy ?Martinho pisze:Z Arabia w ataku zagrali Jelen z Sosinem tez zawodnicy o podobnej budowie...
obrócić wszytsko w żart - i dalej nie rozumieć "o co loto" - bezcenneMartinho pisze:No tak Zurawski nadrabial by za Rasiaka umiejetnosciami i wtedy by sie uzupelniali
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2006, 14:11
hmm, Rasiak na lawke do klubufieldy pisze:racja - oby na ławe, albo do klubów odesłać.
tez mam taka nadzieje, ze Franek wyjdzie w 1. skladzie, ale jakos nie wierze, zeby sie przelamalfieldy pisze:ja myślę, ze wyjdzie Franek z Sosinem - Franek musi sie przełamac jak najszybciej i coś strzelić,
hehe, fieldy Ci odpowiedzialMartinho pisze:To czemu jestes za tym zeby z Litwa za Rasiaka zagral Franek a na mundialu w pierwszym skladzie gral Rasiak Przejrzyj sobie temat Kto powinien grac w ataku reprezentacji
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 maja 2006, 14:16
fieldy pisze:racja - oby na ławe, albo do klubów odesłać.
cloner pisze:hmm, Rasiak na lawke do klubu
waptie, on jest gwiazda w swoim klubie
cloner pisze:tez mam taka nadzieje, ze Franek wyjdzie w 1. skladzie, ale jakos nie wierze, zeby sie przelamal
Jak masz obrazac userow to idz na pewien znany portal i tam popisz sobiecloner pisze:widze, ze Ci Martinho brakuje dzis mozgu [zreszta nie tylko dzisiaj]
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2006, 14:24
wybacz mistrzu, pominalem wyraz "albo"Czytaj ze zrozumieniem
ja nikogo nie obrazam, no chyba, ze stwierdzanie faktow jest dla Ciebie obrazaniemJak masz obrazac userow to idz na pewien znany portal i tam popisz sobie
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 maja 2006, 14:41
wierzysz w tocloner pisze:o do bramki dzis - mam nadzieje, ze Dudek i Fabianski zagraja rowno - po 45minut Twisted Evil
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 15:37
nie Rasiaka w kadrze na ławkę, albo z kadry do klubu odesłaćcloner pisze:hmm, Rasiak na lawke do klubu
nie jesteś wcale lepszy, a trzebaby się zastaniowić czy nie gorszyMartinho pisze:Czytaj ze zrozumieniem...Chodzilo mu o to zeby albo go posadzic na lawie w reprezentacji albo odeslac go do swojego klubu ze zgrupowania...
ale pisząc, ze rasiak gra dobrze w piłke - krzywdzisz go, wmawiając mu [jak czyta forumcloner pisze:ja nikogo nie obrazam, no chyba, ze stwierdzanie faktow jest dla Ciebie obrazaniem
też tak mi się wydaje - przecież Dudkowi musi dac szansę gry, aby przy powołaniu mógł dziennikarzom oznajmic - przecież Dudek grał, chociażby w meczu z Litwą. A Fabiański grywa regularnie i powołany został, żeby prasa specjalnie się nie czepiałaczeher pisze:Bo ja jakos nie bardzo zeby dostali po 45min prewnie bedzie jak z Arabia - Fabian zagra jakies 10min
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 maja 2006, 15:49
fieldy pisze:nie jesteś wcale lepszy, a trzebaby się zastaniowić czy nie gorszy
cloner pisze:widze, ze Ci Martinho brakuje dzis mozgu [zreszta nie tylko dzisiaj]
Martinho pisze:Jak masz obrazac userow to idz na pewien znany portal i tam popisz sobie
cloner pisze:ja nikogo nie obrazam, no chyba, ze stwierdzanie faktow jest dla Ciebie obrazaniem
fieldy pisze:ale pisząc, ze rasiak gra dobrze w piłke - krzywdzisz go, wmawiając mu [jak czyta forum ] że się nadaje do kadry, chłopak sobie robi nadzieje, a potem bedzie mocniej rozczarowany
fieldy pisze: A Fabiański grywa regularnie i powołany został, żeby prasa specjalnie się nie czepiała
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 15:57
i tutaj, na tym przykłdzie wychodzi twoja wiedza na temat piłki, skoro ty nie pojmujesz, że 2 drewniaków w ataku kadry to za dużo na raz, to w zasadzie nie ma o czym dyskutowac - i dlatego, zastanowiłbym się czy "nie jesteś gorszy od clonera" jego umiłowanie do Rasiaka, Kukiełki i Taty Kałużnego vs twoja widza na temat piłki, taktyki i wizji polskiej kadry.Martinho pisze:To czemu jestes za tym zeby z Litwa za Rasiaka zagral Franek a na mundialu w pierwszym skladzie gral Rasiak Przejrzyj sobie temat Kto powinien grac w ataku reprezentacji
a to pisałem w formie żartu [wiem, ciężki dowcip] chodziło mi o ot, ze cloner krzywdzi Rasiaka, który czytając forum robi sobie nadzieję - może to mogłoby posłuzyc jako przykład na twoje słabe rozumowanie.Martinho pisze:ale pisząc, ze rasiak gra dobrze w piłke - krzywdzisz go, wmawiając mu [jak czyta forum ] że się nadaje do kadry, chłopak sobie robi nadzieje, a potem bedzie mocniej rozczarowany
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio