Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 02 maja 2006, 14:47

Zico_FCI pisze:Myślałem, że już nic nie jest wstanie zaskoczyć w tym sporcie. Dzisiejszy mecz jednak pokazał, że bardzo się myliłem. Czy można przegrać mecz kiedy atakuje się przez cały mecz stwarza co najmniej kilka setek a przeciwnik nie oddaje jednego celnego strzału na bramkę ? Oczywiście, że można. Potrzeba tylko geniusza w postaci Matrixa na murawie i wtedy wszystko staje się realne. Ten człowiek to chyba mózg zostawia w szatni przed meczem.

Mecz o nic, ale po raz kolejny potwierdza się nieskuteczność naszych napastników co bardzo martwi. Już się nawet nie chce opisywać kto jak zagrał, bo nie ma sensu powtarzać tego co dwa tygodnie.

Środowy finał Pucharu Włoch pomiędzy AS Romą a Interem Mediolan poprowadzi Matteo Trefoloni (sekcja Siena). Mecz rozpocznie się o godz. 20:45 na stadionie "Olimpico" w Rzymie. Na linii asystować mu będą: Griseli oraz Di Mauro, sędzią technicznym będzie Saccani.

To będzie czwarte spotkanie Nerazzurrich prowadzone przez Trefoloni, który gwizdał w meczach z Messiną i Lecce, oba wygrane, oraz przegrany z Fiorentiną.

Ciekawe czy arbiter pomoże :P - oczywiście żart.
Mancini ma kolejną okazję wygrać coppa Italia. Myślę, że serie podtrzyma, ale od następnego sezonu powinien skupić się na bardziej ambitnych celach.

Wróć do „Włochy”