Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 02 maja 2006, 17:45

genius pisze: Cały czas próbuję Ci uświadomić, że na szacunek i swoją wielkość, klub pracuje dziesiątkami lat i o Chelsea na dzień dzisiejszy nie mogę powiedzieć, że jest jednym z największych klubów świata. Przy MU, Milanie, Realu - wygląda bardzo marnie (nie lubię Królewskich, ale swoje osiągnęli Wink .
Mogę Cię zapewnić, że w przyszłym roku Chelsea nie zdominuje piłkarskiej Europy Wink Wierzę w to głęboko i jestem niemal pewny, choć mogę się mylić .
Obyś się nie pomylił. Jestem za Twoim światopoglądem. To tak, jakby mało znany piłkarz za pieniądze występował w pierwszym składzie i na każdym kroku chciał przekupić bramkarzy, ażeby puszczali gole. Tak Chelsea, zdominowana przez Romka Atomka kupuje każdego, od piłkarzy po trofea. Puchar trzeba wywalczyć własnym potemi krwią, a nie papierowym szaleństwem.
MarcinGol pisze: Oglądałem niedawno film... o Rosji Borysa Jelcyna... oczywiscie przewinelo sie tam nazwisko Romana... padlo ciekawie stwierdzenie "Człowiek zdolny, jednakże leniwy, zasłaniający się pod tarczą dolarów" ogladajac ten film stwierdziłem że to zwykły kryminalista.
Lubie niektorych pilkarzy Czelsi, SWP byl dla mnie jednym z najwiekszych talentow brytyjskiej pilki... niestety Rusek odebral mi mozliwosc ogladania rozwoju jego talentu... wlasnie za to Londynska ekipa nie ma szacunku wsrod kibicow FA (nawet na wyspach)...
Z całym szacunkiem ... cały Twój post to jakiś żart ? W jakim celu chcesz nam przybliżać sylwetkę Chelsea ? Pisz lepiej swój pogląd na całokształt, a nie zachowujesz się jak gówniarz przepisujący tekst ze strony, czy gazety.
Lukaz pisze: Może tego że dopóki Romkowi nie znudzi się ta zabawa to Chelsea jak nie będzie wszystkiego wygrywać to cały czas będzie sie wzmacniała. A to kiedyś zaowocuje zgarnięceim całej puli bo trenera aby wszystko poukładał juz mają. Czyli można im zazdrościć sukcesów jakie niewątpliwie przed nimi stoją Wink
Mówisz ( a w zasadzie piszesz ) , że Mourinho jest trenerem, który poukłada Chelsea ? No to gratuluję Ci podobnych wniosków. Jak poukładać zespół, kiedy co chwila na miejsce zawodnika kupuje się nowego ktory nie jest nijak zgrany z resztą ? No ale poukłada, bo to chłop na szkwał i takie puzzle to dla niego piwrszyzna.
A tak marginalnie mówiąc, Mourinho już zamierzał opuścić Chelsea, przez niepowodzenia w Lidze Mistrzów. Ale układać może nadal ... klocki Lego.

Co do Chelsea ... ja mam nadzieję, że kiedyś FIFA się opamięta i wprowadzi nakaz zgłaszania do danych rozgrywek określoną ilość wychowanków, bo taki wianuszek z różnych kwiatków słabo leży na głowie i każdy podmuch wiatru go może zrzucić.

A kibicom Chelsea gratulujemy ... wysokiej kultury trenera .[/quote]

Wróć do „Anglia”