FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 113

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 maja 2006, 18:57

Messi E2 Ronaldinho

Henka to nie jest przydomek naszego drugiego trenera. Henka to Henrik Larsson. Drugi trener to Henk Ten Cate.

BTW: Henka na pewno odejdzie z Barcelony po sezonie :P :wink:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 01 maja 2006, 19:03

girlfromipanema pisze:mam nadzieję, że w następnym spotkaniu jednak usiądzie na ławie, bo wydaje mi się, że Larsson na jego pozycji sprawdzi się w obecnej formie lepiej. w końcu najwyższy czas zapomnieć o indywidualnych celach Sammy'ego i skupić się na drużynie
A ja mam właśnie nadzieję, że zagra - drużyna najprawdopodobniej już w środę osiągnie cel nr 1 - obroni mistrzostwo, więc wypadałoby też pomóc koledze, który jest cholernie ambitny i chce wciąż (choć jak dla mnie wcale nie musi) udawadniać swoją wartość.
berik pisze:Panowie mieli juz wypracowany system szkolenia, treningow itd. a tu przyjdzie nowy trener i moze jakas swoja filozofie bedzie chcial wyperswadowac Ryjowi
Kto wie... może skończą się problemy z kontuzjami mięśniowymi :twisted:

Witek14
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Witek14 » 02 maja 2006, 16:10

A mozecie mi podac co znaczy to WP ?????????????????????????????????????????????????? :D :D :D :D

Nie wiem ['] // Niggaz

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 maja 2006, 16:28

Obrazek

Jutro mecz o mistrzostwo Hiszpanii. Wystarczy nam remis w meczu z Celtą, aby bez oglądania się na Valencię świętować drugie pod rząd Campeone. Valencia gra o godzinę wcześniej a co za tym idzie już po pierwszy 45 minutach meczu z Celtą może być wszystko jasne jeżeli Valencia straci punkty. Tak czy inaczej wierzę w to, że zawodnicy sami będą chcieli zadbać o swoje sprawy i pojadą po 3 punkty. Do składu wracają Oleguer i Edmilson. Nie wiadomo czy zagra Dinho, ale został powołany do kadry. Rijkaard zdecydował też, że wraz z kadrą na mecz polecą pozostali zawodnicy, aby razem świętować mistrzostwo. Bardzo ładny gest. Ogólnie spotkanie zapowiada sie ciekawie z racji tego, że Celta gra bardzo nieźle w tym sezonie i walczy o puchary. Nie wykluczone, że mecz będzie podobny do tego z ubiegłego sezonu kiedy to mistrzostwo zagwarantował nam remis 1:1 z Levante. Bramkę dla Barcelony strzelił wtedy Samuel Eto'o. Liczę na dobre spotkanie w naszym wykonaniu. Dobrze by było gdyby Czarnuch coś strzelił. Xavi niech zagra z 45 minut może. Chcę zwycięstwa :P

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 maja 2006, 19:09

Niggaz remis nie daje nam "matematycznego miszcza" bo mamy niekorzystny bilans bezpośrednich spotkań z Valencią. Gdybyśmy oprócz 1 punktu z Celtą nie zdobyli już do żadnych do końca ( :shock: :lol: ), a Valencia wygrałaby wszystko - i my, i oni mielibyśmy po równo - 77 punktów. Trzeba wygrać i tyle. Jak zwykle nie biorę pod uwagę innej możliwości 8)

Witek14 pisze:Piłka nożna to całe moje życie!!!!!!!!
Współczuję :roll:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 maja 2006, 20:57

janiofcb pisze: Kto wie... może skończą się problemy z kontuzjami mięśniowymi
Fakt.W sumie to przez dany program treningowy. Rok temu kolana, teraz miesnie. To wszystko sie bierze z tego, ze taki a nie inny program zostal narzucony. Do miesni moze takze dojsc przemeczenie. Zobaczymy co za rok :roll: mam nadzieje, ze bedzie ok.
janiofcb pisze:A ja mam właśnie nadzieję, że zagra
Wiesz jesli Eto'o zagra i nic nie strzeli , to jego frustracja sie poglebi. Ja bym jednak posadzil Samuela nawet na trybunach.

Witek14 pisze:A mozecie mi podac co znaczy to WP ???
Witek pilkarz :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 maja 2006, 21:18

Jeśli chodzi o Eto'o to uważam, że powinien jednak zagrać w następnym meczu. Nie dlatego, że prorokuję jego przełamanie złej passy, ale dlatego, iż jest on bardzo dobrym uzupełnieniem dla Ronaldinho. Ci dwaj piłkarze potrafią świetnie ze sobą współpracować i stwarzają mnóstwo sytuacji bramkowych. Dopuki Barcelona nie może być pewna w stu procentach tytułu powinna wystawiać najsilniejszą jedenastkę, a potem może grać nawet trzecim zestawieniem, w co wątpię zważywzy właśnie na wspomnianą rywalizację o Piccici. Nie ukrywam, że chciałbym, aby to David Villa sięgnął po to wyróżnienie, gdyż nie lubię Samuela za jego zeszłoroczne wysłowienie się podczas świętowania mistrzostwa. Chociaż z drugiej strony dla Realu lepiej, gdyby Valencia nie strzelała już bramek w tym sezonie, a przynajmniej więcej traciła niż strzelała.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 03 maja 2006, 16:45

Ale C+ numer wyciął!!! Ręce opadają... Zamiast Celta-Barca puszczają... uwaga uwaga... Sevilla-Getafe :shock: Jak Barca zapewni sobie dzisiaj tytuł zostanie tylko powiedzieć "bandzie decydentów" ( :wink: ): C+[']

Ale i tak chcę żeby dzisiaj już się chłopaki cieszyli :wink: Schlają się wybawią i będą mogli już na 100% zacząć myśleć o Arsenalu 8)

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 maja 2006, 17:00

janiofcb pisze:Ale C+ numer wyciął!!! Ręce opadają... Zamiast Celta-Barca puszczają... uwaga uwaga... Sevilla-Getafe

TVP w tym samym czasie puszcza na swoich kanalach odpowiednio "Kochaj albo rzuc" po raz setny, M" jak milosc" po raz 409 (sprawdzalem ;) ) oraz dokument o parlamencie europejskim...To dlaczego nie masz do nich pretensji :lol: Ciesz sie z tego co masz ;) W koncu panowie z C+ wyszli chyba z zalozenia ze nie mozna dawac non stop Barcy i ze sa tez kibice innych druzyn :(

janiofcb pisze:Ale i tak chcę żeby dzisiaj już się chłopaki cieszyli

Mysle ze Barca spokojnie sobie poradzi z rywalem bo chca miec juz z glowy walke o pierwsze miejsce i chca sie w koncu skoncentrowac na finale LM. Nic nie ujmujac klasie Celty oczywiscie ;)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 03 maja 2006, 21:06

Licze na wygraną w tym meczu. Tym bardziej że kiedy to piszę jest 1:1 w meczu Valencii i Campeon Blaugrana :D. Zupełnie odbiegając od tematu to przed paroma minutami zakończył się mecz Hiszpania U17 - Luksemburg U17 i Bojan Krkić wchodząc w drugiej połowie zdobył hat-tricka :shock: To na prawde talent do strzelania goli, a jego ostatnie trafienie w meczu to miód po prostu. Przeszedł 4 obrońców i bramkarza i strzelił do pustej bramki. Wielki talent.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 03 maja 2006, 21:49

No o nim mówi się już od 2-3 sezonów.. Chłopak wymiata..juz sobie wykuł rekord [jakoś 800-900 8) ]...No mamy wspaniałych młodych grajków..Już w następnym sezonie powinien zadubiutować młody meksykańczyk dos Santos..Może za 2 sezony oficjalnie zdebiutuje Krkić :wink: :?:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 maja 2006, 21:57

2-1 wygrywa Mallorca i Campeone!!!

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 03 maja 2006, 21:58

CAMPEONES, CAMPEONES!

Barcelona broni tytułu zdobytego przed rokiem dzięki porażce Valencii w wyjazdowym meczu z Mallorcą! Teraz jeszcze tylko wygrać Champions League i na dobre powstaje nowy Dram Team, kto wie - może nawet lepszy niż ten pierwszy :D
Przybędzie pewnie trochę sezonowców, ale cóż - tak jest zawsze i nie ma na to rady. Trzeba przynajmniej mieć nadzieję, że chociaż niektórzy z nich staną się z czasem prawdziwymi kibicami...

I jeszcze coś dla odwiecznego rywala - drugi raz z rzędu: Madrid, cabron, saluda al campeon!!!

VeB!!!

Idę pić :twisted:

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 03 maja 2006, 21:59

Campeones, Campeones!! Mamy mistrza wkońcu tego już matematycznego :P Valencia przegrała na Son Moix 2:1 i upragniona obrona tytułu została spełniona. To chyba jeśli się nie mylę 18 taki tytuł Barcy w historii. Wyprzedza nas "tylko" Real Madryt chyba 29 tytułów mistrza kraju. Fajne uczucie znowu być świadkiem zwycięstwa kochanego klubu :P

EDIT:

Bramka E2!! Wszystko się dzisiaj układa jak trzeba. Samuel powiększa przewage na Villą a Barca mistrzem. Brawo za koncentracje. :D

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 maja 2006, 22:42

Brawo :( dla :( Barcelony :(
Kolejny :( rok :( stracony :(
Kolejny :( sukces :( Barcelony :(

Mimo wszystko zasluzyli na zwyciestwo. Dobrze ze stalo sie to w taki sposób, tzn. ze Walencia przegrala i ze maja juz pewny tytul przed rozegraniem dzisiejszego meczu. :P Etoo pewnie zostanie krolem strzelców. A moze nie :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”