Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 04 maja 2006, 17:51

*_Zaza_* pisze:Ostatnie 7 dni i informacje z Włoskich stron było bardzo ciekawe i żenujace dla całego środkowiska Calcio.
Co nie oznacza, że są prawdziwe.
*_Zaza_* pisze:Wczorajsze oskarżenia jak i felieton napisany przez Agnieszke pewnie nie jednego mądrego - [m ą d r e g o] - fana Juve mocno zaniepokoiły.
Owsze, zaniepokoiły. Dlaczego? Dlatego, że niektórzy mają klapki na oczach i widzą rzeczy, które chcą widzieć. Znaczy korupcję, doping i takie tam. Tak naprawdę do tej pory nie ma ani jednego dowodu potwierdzającego te śmieszne przypuszczenia, są jedynie poszlaki, które mam nadzieję dość szybko się wyjaśnią.
*_Zaza_* pisze:jakies głupie teorie w kierunku całego serwisu www.pilka.pl czy też redaktor Agnieszki.
Agnieszka nie jest nieomylna. O ile pamiętam wcześniej zdarzały się jej głupie wpadki, co jest zrozumiałe, dlatego nie dziw się, że niektórzy mogą jej zarzucać brak wiarygodności.
*_Zaza_* pisze:biedny serwis Juve
Nazywając tak JuvePoland po prostu się ośmieszasz. Sprawdź jak tam redaktorzy podeszli do tej sprawy. Sprawdź tamtejsze komentarze, a sprawdź je tutaj. Dla mnie zabawne jest wsadzanie Moggiego do więzienia bez niezbitych dowodów.
Agnieszka pisze:Pewnie Medi :loL:
Fakt, jak osoba mieszkająca kilka lat we Włoszech może znać tamtejszy język lepiej niż Ty :lol:.
Sero pisze:Juve jest i było czyste ?
Udowodnij, że nie, albo skończ się ośmieszać.
*_Zaza_* pisze:Podaj do sądu sprawe cwaniaczku jak wierzysz jakiemuś cyganowi z JuvePoland
Proszę, Zaza. Dokładnie wiesz, że JuvePoland można zarzucić jedynie garstkę dzieci neostrady na forum, redakcja zaś podaje sprawdzone informacje.
*_Zaza_* pisze: ten serwis kłamie - pisze nie prawdzie oszczerstwa
Zdarza się.
RealFan pisze:Niestety, ale kibice Juventusu nie mają tutaj racji. Wzystkie te oskarżenia sa prawdziwe.
Ok, skoro tak mówisz, nie śmiem negować.
RealFan pisze: Mówiło się już o tym dość dawno
Ależ oczywiście. Podobno Mussolini maczał w tym palce.
RealFan pisze:sprawa jeszcze nie została zamknięta
Została, mój Ty guru
RealFan pisze:W powszechnej opinii panowie z gwizdkiem pomagają bianconerrim i rzeczywiście patrząc na niektóre spotkania trudno się z tym nie zgodzić.
Jestem przekonany, że nie widziałeś nawet połowy meczów Juve w tym czy zeszłym sezonie. Ale ja, tak mały wobec Ciebie, ufam Tobie!
RealFan pisze:oduczyłby ich przekrętów
Jakich?
RealFan pisze:Nie wiem ile w tym wszystkim jest prawdy
Grr, no proszę! A już Ci wierzyłem!
Łukasz[ACM] pisze:Biedne Juve, wszystko przeciwko nim a przecież są niewinni.
Nie, to nie tak. Ja uwierzę kiedy padną wyroki. Tylko to jest pewne. W tym momencie jestem lekko zniesmaczony, o ile same kontakty Luciano z tymi wszystkimi grubymi rybami są prawdą. Tak nie wypada, aczkolwiek przeginacie z wyrokami, nie popierając tego rzetelnymi dowodami.
RealFan pisze:Kibice Juve nie mają argumentów
Za to Wy macie. :]

Na całą sprawę zapatruję się podobnie jak koledzu Juventini powyżej (bagg, maestro). Poczekajcie aż siecoś wyjaśni, ewentualnie potem rzucajcie mięsem w strone Juventusu.

Wróć do „Włochy”