hehe loooz:)Sero pisze:Ano faktycznie
Źle spojrzałem i zamiast ME szybko luknąłem MŚ
Zwracam honor bukom
swoja droga Grecy nie graja w MS ..bo sie nie dostali:P wiec to by bylo juz kompletnie dziwne:)
Zniszczyl sobie kariere tym ze uwazal sie za niewiadomo kogo kiedy byl jeszcze nikim..teraz moglby byc jednym z najlepszych napastnikow na globie...ma do tego predyspozycje napewno..tylko jak ma w nogach a nie w glowie..to juz jego problem...Sero pisze:Cassano jeśli jest choć troche mądry to MŚ powinien sobie odpuścić, znaleźć dobry klub w którym będzie grał i szykować się na ME w Szwajcarii i Austrii. No bo Lippi ma conajmniej 8 lepszych na chwilę obecną napastników niż rezerwowy Realu.
Na stronie glownej jest news ze Inter sie nim interesuje...hmm ciekawe...czyzby troche zmadrzal i chce wracac w rodzinne strony?! SerieA to jednak kompletnie inna liga...co pokazal naprzyklad Samuela... Mysle ze takze Antonio jest stworzony do SerieA...
Ale jak Peter Pan sie uprze i bedzie chcial grac w Hiszpanii? Mi bedzie szkoda... Moze nie jego osobiscie..ale talentu jaki posiadal...i ktory w tak latwy sposob zmarnowal...Trudno...
Ale Nazionale mowi "NIE" dla Antonio..w koncu jest Wlochem cudzoziemcem