AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 maja 2006, 11:31

Ale typy :P Ledwo wstajecie a już temat wrze :P

Mam prośbe by rozmowe na temat tygo całego zamieszania przenieś w odpowiadni temat :roll: Brudne oblicze Calcio :twisted:

gilardino11 pisze:Z twoich statystyk wychodzi że jesteśmy najbardziej efektywnym klubem w europie .Bo patrzyłem również na bramki strzelane we Francji,Anglii,Niemiec i nikt niema takiej ilości bramek co my .Natomiast dobrze zaza mówisz.Są potrzebne transfery ale nie tak dużo jak nie którym się wydaje.Bo dużo osób myśli teraz że Rossoneri kupią 4 obrońców 3 pomocników a przecież to jest zupełnie niepotrzebne i nasze władze wiedzą czym grożą tak wielkie zmiany np.Inter.
No tak - ale powiedz co z tego ? mało jednosezonowców wie że Milan jest najskutecznieszym klubem europy [licząc 5 gwiazdkowe ligi] Ale to Barca jest mistrzam i co by nie mówić tytuł wywalczyła w cuglach. Jednak to naprawde ciekawa sprawa.

Milan tym sezonem po raz kolejny "łamie mity" na temat Serie A = cattenacio :] Ba nawet Juve i Inter pod wzgledem bramek są lepsze niż czołowe kluby w Hiszpani :!: Także gdzie to cattenacio :?: Nie mówie o stylu porównywanych ekipa ale efektyach :] Mało ludzi zdaje sobie z tego sprawe :)

Zmiany ? sam widzisz na podstawie liczb mamy jedną z lepszych defensywy w europie - to do cholery czego mamy jeszcze chcieć ? [nie licząc scudetto :P] "emeryci" bronia jak 5 klubów w europie - napad strzela jak nikt inni. Także zmiany ale nie ma alarmu :] Z głowa trzeba zrobic korekty. Sam wiesz ze w samym maju tego roku było 24 nazwiska "nowych graczy rossonerich" ... mamy 6 maja :roll: i na tym zakończe ta kwestie :wink:
pizmak pisze:Bród i smród to nie Juventus to stolica Lombardii
hmmm ciekawa sprawa :) Nie wiem na jakies podstawie tak sadzisz ? Stolica Mody :] a w niej "Świątynia Calcio :]" I powiedz mi czy na mecze Milanu lub Interu przychodzą gołębie ? jak na innym stadionie we Wloszech ?

Wróć do „Włochy”