Bienias pisze:RealFan chyba nie zdajesz sobie sprawy jak gra Etoo. jestes typowym niedzielnym kibicem ktory ocenia druzyne po wystepach w tvp lub tez ps i od czasu do czasu w c+.
Jest tylko jeden mankament. Nikogo nie uważam za najlepszego piłkarza świata. Wszystkich traktuję na równi i oceniam obiektywnie, bez ingerencji wspomnianych już panów z TVP. Są piłkarze, których uważam za trochę lepszych, bądź trochę gorszych, ale nikogo nie wybijam ponad resztę. Dlaczego? Bo nie warto. To psuje ogólny obraz futbolu. Jeśli podniecasz się grą np. Ronaldinho, czy Henry'ego to na nim skupiasz swoją uwagę. Nie patrzysz wówczas na innych tym samym trzeźwym okiem, bo dla ciebie zawsze ten jeden będzie najlepszy. Lubię kilku piłkarzy, ale nikogo nie uważam za jakiegoś "nadczłowieka". To pozwala mi inaczej spojrzeć na tą dyscyplinę sportu. Obiektywizm jest bardzo ważny. Sympatia do tego czy innego czasem daje o sobie znać, ale bez przesady. Zawsze mogę się mylić i nie uważam, że moje poglądy są najlepsze. Czasem dochodzi do wymiany argumentów i wspólnie z rozmówcą dochodzimy do pewnych wniosków.Bienias pisze:Jego skutecznosc nie jest najwyzsza ale gdyby byla to teraz mowiac najlepszy pilkarz swiata mialbys na mysli Etoo.
Tyle.