Tak Griszczuk wygrał z Anwilem 2 razy ( na wyjeździe 13 , u siebie 30Lukaz pisze:No ba, pytanie. Pewnie że sie sprawdziłpizmak pisze:A co myślicie o Griszczuku Sprawdził się w roli treneraGriszczuk jest największym zaskoczeniem w tym sezonie, głównie dlatego że jak piszesz jego/Wasz Słupsk to największa rewelacja która nie tylko jak inne drużyny dobrze grała w sezonie zasadniczym ale do samego końca, nawet w play-off (Prokom to inna bajka i nawet porażka 0:3 nie zmienia opinii na ten temat). Też myślę że Czarni mieliby większe szanse z Anwilem a sama rywalizacja była by bardzo ciekawa. Mimo że sam Griszczuk pobierał nauki u Urlepa na stanowisku trenerskim to przecież Czarni w sezonie wygrali chyba wszystkie dwa mecze z Anwilem. Jednak wydaje mi się że stary lis Urlep coś by już wymyślił i gracze z Włocławka okazaliby sie minimalnie lepsi. Na grę Czarnych naprawdę z przyjemnością się patrzyło a sam drużyna pokazywała że z niewielkim budżetem można zbudować solidny zespół który pewnie zdobędzie brązowy medal, przynajmniej mam taką nadzieję.
Teraz Griszczuk ma ponoć oferty z Rosji i trudno będzie go zatrzymać. Mimo że nie lubiłem go jako zawodnika to mam nadzieję że zostanie w naszym kraju bo dzięki niemu sama liga jest silniejsza i zyskuje przy bliższym poznaniu.
Fajnie by było gdyby Igor został w Słupsku