Post Wyświetl pojedynczy post autor: madridista » 03 lis 2004, 13:07
madridista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 03 lis 2004, 14:35
Wtajemniczeni_wiedzą
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 03 lis 2004, 14:59
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 lis 2004, 15:40
Skończ już z tymi ostrzeżeniami bo jesteś nudny jak... hmm... nawet nie wiem co może być tak nudnegoWtajemniczeni_wiedzą pisze:...TO JEST DOPIERO COŚ, BARDZO FAJNA STRONKA A JESZCZE LEPSZE FORUM, SZKODA TYLKO ZE TU TAK ŁATWO DOŚCAĆ OSTRZEŻENIE, www.pilka.pl KRÓLUJE A RESZTA TO(....) - to nie przekleństwo, nie ukażcie za to ostrzezeniem...
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 03 lis 2004, 15:46
jak byś dostawał za darmo tez bys był taki nudny koteczkuKotek pisze:Skończ już z tymi ostrzeżeniami bo jesteś nudny jak... hmm... nawet nie wiem co może być tak nudnegoWtajemniczeni_wiedzą pisze:...TO JEST DOPIERO COŚ, BARDZO FAJNA STRONKA A JESZCZE LEPSZE FORUM, SZKODA TYLKO ZE TU TAK ŁATWO DOŚCAĆ OSTRZEŻENIE, www.pilka.pl KRÓLUJE A RESZTA TO(....) - to nie przekleństwo, nie ukażcie za to ostrzezeniem...
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 lis 2004, 15:51
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 lis 2004, 18:30
eeeeeeyyyyy... może flaki w olejuKotek pisze:Skończ już z tymi ostrzeżeniami bo jesteś nudny jak... hmm... nawet nie wiem co może być tak nudnegoWtajemniczeni_wiedzą pisze:...TO JEST DOPIERO COŚ, BARDZO FAJNA STRONKA A JESZCZE LEPSZE FORUM, SZKODA TYLKO ZE TU TAK ŁATWO DOŚCAĆ OSTRZEŻENIE, www.pilka.pl KRÓLUJE A RESZTA TO(....) - to nie przekleństwo, nie ukażcie za to ostrzezeniem...
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 lis 2004, 18:42
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 05 lis 2004, 14:13
nieladnie wyzywac wiekszosc uzytkownikow. niedawno [tj. na swieta] bylo kasowanie ostrzezen, a ty juz 6 zlapales. oj nieladnie dawac taki przyklad i jeszcze innych wyzywacTOTTI pisze:Praca Modow jest dobra ale jesli chodzi o uzytkownikow to wieksza polowa to gowniarstwo,tlyko z nielicznymi da sie pogadac normalnie,szkoda...
neo007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 12 lis 2004, 8:47
No stary nie powiesz mi ze wiekszosc jest w pelni dojrzala umyslowoneo007 pisze:nieladnie wyzywac wiekszosc uzytkownikow. niedawno [tj. na swieta] bylo kasowanie ostrzezen, a ty juz 6 zlapales. oj nieladnie dawac taki przyklad i jeszcze innych wyzywacTOTTI pisze:Praca Modow jest dobra ale jesli chodzi o uzytkownikow to wieksza polowa to gowniarstwo,tlyko z nielicznymi da sie pogadac normalnie,szkoda...
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 lis 2004, 9:35
Miło miTOTTI pisze:No stary nie powiesz mi ze wiekszosc jest w pelni dojrzala umyslowoneo007 pisze:nieladnie wyzywac wiekszosc uzytkownikow. niedawno [tj. na swieta] bylo kasowanie ostrzezen, a ty juz 6 zlapales. oj nieladnie dawac taki przyklad i jeszcze innych wyzywacTOTTI pisze:Praca Modow jest dobra ale jesli chodzi o uzytkownikow to wieksza polowa to gowniarstwo,tlyko z nielicznymi da sie pogadac normalnie,szkoda...![]()
a 6 ostrz. dostalem za wyrazenie swoich mysli o pewnym uzytkowniku.
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 gru 2004, 22:45
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 gru 2004, 22:48
tak pewnie.dzisiaj diametralnie zmienilem poglady na temat tej strony...olek j pisze:Hmm..Może wrócę do tematu....![]()
www.pilka.pl jest poprostu najlepsza, i nie ma sobie równej !!!!!!!!!!
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 18 gru 2004, 23:07
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 18 gru 2004, 23:24
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio