Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: Boromir » 28 lis 2025, 8:05

W rankingu już teraz mamy ponad 9 pkt.

Szkoda, że Papszun odchodzi z Rakowa, on umie w puchary a sam zespół widać, że ma lepsze dni przed sobą. Forma rośnie. Potwierdza się spiskowa teoria, że w meczu z Piastem to nie Raków był słaby tylko po prostu Myśliwiec stworzył potwora i Piast już nigdy nie przegra.

Jaga bankowo musi napastnika ściągnąć bo nie zabijają meczu jak mogą. Wczoraj spokojnie z 3-0 powinno być a skończyło się nerwówką w końcówce. Gdyby tu potracili punkty to w perspektywie Rayo i AZ mogło być nieciekawie.

Legia ciągle ma szanse na awans, ale w tym zespole tak wiele się nie zgadza... Czekanie na Papszuna do końca rundy będzie samobójstwem, Astiz na konferencji powinien powiedzieć coś w stylu "Legia nie chce mnie na trenera Legii, ja nie chcę być trenerem Legii". Gość się kompletnie nie nadaje do tej roboty, kto tam jest coachem w Legii II? Legia ma współczynnik klubowy za ten sezon 2,5 to jest katastrofa (Jaga i Raków po 6).

Nie mogę przeboleć że żaden z polskich klubów nie wylosował Dynamo Kijów. Ograć oba ukraińskie giganty w jednym sezonie to byłby już potężny policzek dla naszej drugiej federacji.

Wróć do „Puchary Europejskie”