Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2234
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: futbolowa » 14 gru 2025, 18:14

DDK pisze:
14 gru 2025, 14:54
sorry, ale nudzi mnie piłka i jej od dłuższego czasu nie oglądam, polityczny sobie odpuściłem i jeśli lubie tutaj o czymś dyskutować to o "zyciu" forumowiczów.
Trochę mam podobnie. Tzn. piłka nadal na tapecie, ale dla mnie nasze forum to ludzie i też często myślę co u kogo słychać :)
DDK pisze:
14 gru 2025, 14:54
jak futbolowa rozwija swoją firmę i czy pisze kolejne książki.
A na to mogę nawet odpowiedzieć: w przyszłym roku mam dwie premiery, więc katalog moich pięknie wydanych książek się powiększa :D W tym roku do sprzedaży wróciły też moje dzienniki i niesamowicie się cieszę, bo to jest coś, o czym ludzie piszą, że zmienia ich życie. Powoli nabieram poczucia, że coś po mnie pozostanie i trochę mniej się boję odchodzenia.

A co do wigilii – miałam być dwa dni temu w Krakowie na kameralnej wigilii dla właścicielek jdg – organizowała moja koleżanka. Strasznie żałuję, że Zośki ospa pokrzyżowała mi plany, bo byłaby to miła okazja do spotkania się z ludźmi. Ja niestety jestem samotną wyspą w swojej działalności, ale dostaję prezenty np. od swoich wydawców i głównej klientki, która traktuje mnie jak członka zespołu, więc to jest bardzo fajne.

Wróć do „Hyde Park”