Plebiscyt forumowy - 2025

Awatar użytkownika
Przema
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 732

Plebiscyt forumowy - 2025

Post autor: Przema » 29 gru 2025, 10:55

1. MVP forum - 1. @Boromir - podoba mi sie jego foruming, na luzie, z poczuciem humoru, aktywny w wielu tematach, taka dobra dusza tego forum. 2.@Bernabeu - do Madrytu mi bardzo nie po drodze, ale pod katem czysto pilkarskim lubie czytac jego posty, duza wiedza opisana fajnym jezykiem i podparta czesto jakims researchem. 3. @Eyesmon - mam wrazenie, ze im dluzej tu jestem tym bardziej dostrzegam roznice w podejsciu do wielu spraw miedzy nami, ale to tez taka dobra dusza tego forum, aktywna, sprawia ze to forum zyje i ma pozytywna aure. nie trzeba sie we wszystkim zgadzac, ale fajnie poznac inny punkt widzenia i zwyczajnie dyskutowac.
2. Debiut roku -
3. Największy znawca - 1. @Bernabeu - moglbym powtorzyc argumentacje z poprzedniego punktu. 2. @Kluchman - w wielu tematach duza wiedza, to sie rzuca w oczy. @7lechus - nie czytam niczego zwiazanego z kobieca pilka, ale doceniam oddanei sprawie i zaangazowanie.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
5. Największy dowcipniś - @Boromir ot smieszek forumowy w pozytywnym znaczeniu.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum -
7. Najfajniejszy użytkownik - 3 osoby, ktore najbardziej lubie, po prostu, ze wzgledu na to co pisza i jak, moze tez troche podejscie do dyskusji i zycia @dias, @venomik, @Mr.Chris
8. Najlepszy avatar - mial byc FILIPPO28, ale zmienil fajna pilke na Anwil wiec wybieram Zdzisia Krecine @DDK
9. Najbardziej irytujący avatar - @FILIPPO828
10. Kto poczynił największy postęp -
11. Kto poczynił największy regres -
12. Najbardziej pomocny użytkownik - @DDK - za organizacje zbiorek
13. Największy dziwak -
14. Najsłabsze ogniwo -
15. Największe zaskoczenie -
16. Wydarzenie roku na forum -
17. Najlepszy temat forum - pewnie Domek i wszystko co zwiazane z polska pilka klubowa
18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze -

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”