na samym początku minął 2 i stracił piłkęNiggaz pisze:Kuwa musiałem przegapić ten dobry początek Bonina
Saganowi się powołanie należy i zasługuje na wyjazd, w końcu strzelił Azerom 2 gole w 10 minut [jeśli dobrze pamietam
też myślę, że nie wygrał, Rasiak jest pupilkiem Janasa i osin musiałby strzelić z 2 gole i zagrac o niebo lepiej, aby Janasa do siebie przekonać.Niggaz pisze:Sosin chyba raczej nie pojedzie. Rywalizacji z Rasiakiem nie wygrał a potrzebny nam tylko jeden z tej dwójki raczej.
Za dużo mamy piłkarzy w ataku lepszych od niego. Niedzielan, Sagan, Żuraw, Franek [mimo wszystko - pojedzie za Sosina] no i Rasiak, który pojedzie na bank, choc nie powinien.
tylko, ze obońcy z ligi cyprysjkiej na mundialu grac nie bedąMartinho pisze:To w takim razie kto potrzebny Tylko narzekacie, Sosin strzelil 26 bramek na Cyprze i bedzie 3 raz z rzedu krolem strzelcow tej ligi, w reprezentacji strzelil w debiucie 2 bramki Arabom i wam ciagle malo...
chciałbyś płacić za oglądanie tego meczu na żywo ?Scyzoryk pisze:CIekawy jestem dlaczego ten mecz nie był rozgrywany w Kielcach