Matura - Strona 16

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 maja 2006, 14:33

Martinho pisze:Ja juz jestem po ustnym polskim Smile Chcialem miec tylko 6 pkt zeby zdac a tu 11 Smile Prezentacja poszla jak burza, raz sie zacialem tylko Wink Na pytania staralem sie odpowiadac i jestem zadowolony z tego wyniku Wink

-_-' kuwa przeciez to jest zalosny wynik, moim zdaniem. Rozumie ze ustny jest bardzo malo wazny, ale 11 pkt?

Jeszcze tylko zostala mi chemia w poniedzialek i rusek 22 maja

Jeszcze tylko miesiac z tym przekletym jezykiem ...

Kiedy beda znane wyniki?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 maja 2006, 14:35

Lakier pisze:-_-' kuwa przeciez to jest zalosny wynik, moim zdaniem. Rozumie ze ustny jest bardzo malo wazny, ale 11 pkt?
a ile jest do zdobycia ? wiecie - nie jestem specjalnie w temacie nowej matury :oops: bo skor ma się temat kilka miesięcy przed egzaminem i wystarczy go znać i rozumiec - to kazdy maksa powinien mieć. Tak mi się zdaje.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 14:37

Lakier pisze:-_-' kuwa przeciez to jest zalosny wynik, moim zdaniem. Rozumie ze ustny jest bardzo malo wazny, ale 11 pkt?

Nie przeczytalem lektur, streszczenia tylko przejrzalem pobierznie i dlatego sie ciesze ;) U mnie niektorzy ziomki mieli po 7, 8 pkt i nie narzekali ;) Z polaka ja chcialem tylko zdac a nie zdac dobrze :wink:

Lakier pisze:Kiedy beda znane wyniki?

Pewnie w lipcu...

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 maja 2006, 15:53

Fajnie macie, mnie jeszcze czeka ustny angol i polak + w środę rozszerzona historia :( no ale sam wybrałem więc nie narzekam. 8)

Co do ustnego polaka, to rzeczywiście 11 punktów na 20 to troszkę mało, nawet biorąc pod uwagę lenistwo uczniów :D Osobiście jak będę miał poniżej 15 to będę lekko rozczarowany, ale to już zależy od podejścia.

Ahoj maturzyści :mike:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 11 maja 2006, 16:14

Wlasnie wrocilem z matmy... jestem chyba zadowolony.. z podstawy licze na 90% a z rozszerzenia moze byc roznie..ale wynik w okolicach 50% mnie nie zaskoczy:)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 maja 2006, 17:29

HA :twisted: ja juz po egzaminie ktorego sie najbardziej obawialem :wink: Ustnym Polskim 8) Całkowity spontan - wynik z uwagi na to ze sie prawie wogole nie przykladalem bardzo dobry 8) 12 pkt. liczylem na 6 jest 12 wiec jestem Happy 8)

Pozdro :D

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 11 maja 2006, 17:30

Ja tez juz wróciłem z Matmy i jestem zadowolony. Z podstawy nie wiem dokładnie ale napewno gdzies pomiedzy 86-90% a z roszerzenia jeszcze bardziej nie wiem, ale raczej pomiedzy 70-80%.
Jak zwykle jakies głupie błędy nieuwagi, typu cos zle przepisalem, albo cos zle podstawiłem. Ogolnie nie była trudna, nie było zadnego zadania wymiatacz, było do napisania nawet na dwa razy 100% co podejrzewam niektórym z mojej klasy moze sie udac...

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 17:38

John Travolta pisze:Z podstawy nie wiem dokładnie ale napewno gdzies pomiedzy 86-90%

Ta mata to byla az taka prosta ze wszystkim dobrze poszla, czy ci forumowicze co ja zdawali sa jakas srednia 5,0 i dlatego dobrze ja napisali :?: :lol: Wogole wszyscy na forum mowia ze z podstawy beda miec okolo 90%... ;)

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 11 maja 2006, 18:38

Martinho pisze:Ta mata to byla az taka prosta ze wszystkim dobrze poszla, czy ci forumowicze co ja zdawali sa jakas srednia 5,0 i dlatego dobrze ja napisali Wogole wszyscy na forum mowia ze z podstawy beda miec okolo 90%...
no wiesz rozne zdania slyszalem... ja tam Matme lubie i dosc latwo mi wchodzila robilem troche testow wprzed wiec ...
No a ale slyszalem ze sa ludzie ktorzy boja sie ze nie zdadza... dla mnie podstawa byl pikus;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 maja 2006, 21:32

Ja tam matmy nie zdawałem, ale podobno poziom podstawowy był dużo prostszy niż na próbnej niedawno.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2006, 21:35

Ja jutro zdaje ustny polski :shock: stres jest jak cholera! Boję się, że zapomnę tekstu, ale musi być dobrze :)

U mnie parę osób zdawało matmę i jeden mówił, że zrobił dwa zadania. On akurat miał to na dodatkowym więc się nie przejmuje, ale opisy na GG niektórych znajomych nie brzmią zbyt optymistycznie. Ja z matmy jestem cienki i nawet sobie nie wyobrażałem siebie na maturze z tego przedmiotu :roll:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 11 maja 2006, 22:33

Niggaz pisze:Ja tam matmy nie zdawałem, ale podobno poziom podstawowy był dużo prostszy niż na próbnej niedawno.
zgadza sie

Matma prosta ze tak powiem...podstawe mysle najmniej na 70%, ale rozszerzony to juz troche inna bajka...z 40 bede zadowolony :)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 maja 2006, 22:43

Widzę same ścisłe umysły :D no ale co kto lubi. Ja z maty zawsze byłem noga i lepiej, a właściwie całkiem niezle szło mi z humanistycznych przedmiotów, dlatego na maturze historia i wos 8) Naprawdę podziwiam wszytskich, którzy pisali matę, bo tak oglądałem ten arkusz i tylko 5 zadań bym zrobił tak na żywca.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 11 maja 2006, 22:50

zdawalem matme bo zawsze sie z niej pewnie czulem....szkoda tylko ze wybieram sie na prawo administracyjne na Uniwerek Wroclawski...

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 maja 2006, 22:55

Gomez pisze:zdawalem matme bo zawsze sie z niej pewnie czulem....szkoda tylko ze wybieram sie na prawo administracyjne na Uniwerek Wroclawski...
co kto lubi 8) ale dziwne, że zdajesz matę i idziesz na prawko - jest wymagana :?: Ja wybieram się na dzienikarstwo, a jakże by mogło być inaczej, gdzieś w Katowicach :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”