Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 11 maja 2006, 19:33

Martinho pisze:Dudek pojedzie na mundial, malo tego - bedzie naszym 1 bramkarzem
nie mam nic do dudka i jestem dumny z jego występów w Liverpoolu ( ubiegłoroczna LM) ale nie sądze że powinien on mieć miejsce w kadrze i to jako nr 1. Po pierwsze grzeje ławe w swoim klubie a po drugie jestem niemal pewien że obecnie lepszym bramkarzem ( fakt że nie z tak ogromnym doświadczeniem jak jurek) jest Boruc. On gra regularnie w Celtiku i jest forme( z paromo wpadkami ale to każdemu sie zdarza:]). A to że Dudek zagrał prawie jak stoper :P w meczu z Litwą ( jego wyjścia do piłki aż do połowy boiska :wink: ) i faktycznie pare razy sie popisał nie oznacza WEDŁUG MNIE aby miał on miejsce pierwszego bramkarza. Bo NR 1 powinien być ten który występuje cały czas w swoim klubie. Kuszczaka widziałem dużo razy w akcji i sądze że godnie zastąpiłby Boruca, natomiast Fabiański tak jak mówiłem nadalby sie do nabrania doświaczenia i zobaczenia klasowych drużyn oraz stadionów, co pomogłoby mu obyć się z wielkim imprezami większego pokroju niż mecz z Wisłą ( z całym szacunkiem dla polskiej ligi). Tak więc Dudek na zawsze dla mnie osobiscie pozostanie w pamięci i będe opowiadał o jego wycznach dzieciom i wnukom ( jak bede je miał:P) ale dla mnie jego czas w reprezentacji dobiegł końcaa,natopmiast przyszedł okres pokazania umiejętności przez młode wilki, które są żądne zwycięstw ( przypomne że i tak nie mamy za młodego składu więc doświadczonymi zawodnikami nie będzie problemu)

Wróć do „Polska”