Haha, dzięki! Ja tak trochę pół żartem, pół serio – trochę mnie stres dopada podczas tego grania, nienawidzę przegrywać, a tutaj ewidentnie dopiero mam swoje nowe początki i jeszcze dużo do ogarnięcia. Aleeee! Zbroję się na przyszły rok, bez marudzeniaLeszek pisze: ↑18 sty 2026, 23:39Ok, wróciłem z wyjazdowego weekendu to pora uaktualniać.
Zatem końcowa tabela grupy C:
1.Samuraj 4 8 (647)
2.czubatka 4 4 (401)
3.futbolowa 4 0 (149)
Dziękuje raz jeszcze wszystkim z grupy C za to jak szybko tutaj wszystko się odbyło. Widzę też że @czubatka i @futbolowa mi tu trochę narzekają na to że jeszcze czeka ich jakieś granie![]()
Słuchajcie no oboje moi mili. W barażach ostatniej szansy z kimkolwiek nie zagracie to już jest wówczas tylko pojedyńcza partia. Nie ma dwumeczu, just one game i jf porażka to wówczas koniec udziału w mistrzostwach już defintywny więc ja believe że to was pocieszy![]()
Zwłaszcza kolega czubatka. No powinieneś się wyłącznie cieszyć bo robisz ewidentne postępy w stosunku do edycji sprzed trzech lat. I jak w Final Four jest miejsce dla czterech osób a group winnersów jest tylko trzech to jak Ty sobie wyobrażasz że wicemistrz grupy miałby automatycznie odpadać z jakichkolwiek szans?![]()
Futbolowa, a Ty uwierz w amerykański sen. Wciąż masz matematyczne szanse nawet na tytuł. Oczywiście żeby było sprawiedliwie to osoby z trzecich miejsc mają dłuższą ścieżkę potencjalnych zwycięstw żeby się dostać do Final Four, ale cień matematycznych szans istnieje. A jak w pierwszej barażowej partii przegrasz to będzie dla Ciebie koniec zabawy i wtedy odetchniesz![]()
@Samuraj