Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » wczoraj, 21:50
19B10
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » wczoraj, 21:51
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » wczoraj, 22:17
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » wczoraj, 22:19
Wynajmuję aktualnie, coś zawsze miesięcznie odkładam.
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » dzisiaj, 1:09
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duma Katalonii » dzisiaj, 1:13
A wspólnie z moją eks. Wtedy miałem 29 lat, tyle że to w Hiszpanii. Zacząłbym od poduszki finansowej na 6 miesięcy.HMK pisze:Jako że jestem najmłodszy (teoretycznie) to pytanko do starszych kolegów. W jakim wieku wzięliście kredyt na mieszkanie?
Bo z racji, że (niestety) też jestem coraz starszy to pomału gdzieś takie tematy się pojawiają w najbliższym gronie. I żeby nie było, nie myślę, żeby zrobić to już teraz, sam raczej nie chciałbym się wiązać z tym miastem (tj. z Kielcami) na dłużej (tak, wiem, mieszkanie zawsze można wynająć, a wyprowadzić się później do innego miasta), ale bardziej chciałbym się zorientować ile mieliście lat, gdy staliście się więźniami banku ten kredyt wzięliście.
Duma Katalonii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » dzisiaj, 9:14
30. Musieliśmy czekać aż moja firma skończy rok, żeby bank brał mnie pod uwagę w tym wszystkim.HMK pisze: ↑wczoraj, 21:36Jako że jestem najmłodszy (teoretycznie) to pytanko do starszych kolegów. W jakim wieku wzięliście kredyt na mieszkanie?
Bo z racji, że (niestety) też jestem coraz starszy to pomału gdzieś takie tematy się pojawiają w najbliższym gronie. I żeby nie było, nie myślę, żeby zrobić to już teraz, sam raczej nie chciałbym się wiązać z tym miastem (tj. z Kielcami) na dłużej (tak, wiem, mieszkanie zawsze można wynająć, a wyprowadzić się później do innego miasta), ale bardziej chciałbym się zorientować ile mieliście lat, gdy staliście się więźniami banku ten kredyt wzięliście.
futbolowa
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » dzisiaj, 11:08
ja do 25 roku życia mieszkałem z matką, potem kupiłem pół na pół z rodzicami najmniejszą możliwą i najtańszą kawalerkę do remontu, wyremontowaliśmy ją i potem tam się wprowadziłem i ją spłacałem. Potem ją wynajmowałem i wprowadizłem się do dziewczyny, potem ją sprzedałęm i kupiliśmy z dziewczyna coś większego (musiałem pożyczyć kilkadziesiąt tysięcy, ale poza bankiem). Po spłacie rozstałem się z dziewczyną i musiałem wziąć kredyt hipoteczny, żeby ją spłacić (miałem chyba 29 lat). Potem jeszcze 2 razy to w rożny sposób refinansowałem, finalnie spłaciłem parę miesięcy temu. Wtedy sobie obiecałem, że już nigdy więcej kredytów, po czym wczoraj podpisałem wniosek kredytowy na kolejną hipotekę
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » dzisiaj, 11:37
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 29 min temu
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 1 min temu
Hannibal
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio