Filmy

Awatar użytkownika
Precel
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 311
Kibicuję: TSW

Filmy

Post autor: Precel » 05 lut 2026, 21:15

Jeśli ktoś nie wie na co iść obecnie do kina to z czystym sumieniem mogę polecić Wielkiego Marty'ego. Film oparty z tego co słyszałem na faktach i co mi się od razu w tym filmie spodobało, że nie było przestojów, cały czas się coś działo, nie było tzw. przerw na siku, a w połowie mi się zaczęło chcieć - wytrzymałem do końca, bo nie chciałem niczego ominąć, a to już coś znaczy xD zwłaszcza, że rzadko kiedy działo się coś przyjemnego, ale nie chcę spoilerować. Nawet nie wiedziałem, że aktor w głównej roli grał w Diunie czy w Wonce, nie poznałem totalnie, mimo tamtych ról to ta jest chyba jego najlepsza, dał radę, może to kwestia, że oprócz tego, że jest aktorem jest także producentem tego filmu. Ciekawy motyw pojawiał się też z Kay Stone, ale to już musicie obejrzeć, druga najciekawsza w moim odczuciu postać. Moim zdaniem bardzo dobre kino, poszedłem dla odmóżdżenia się, a wyszedłem mocno usatysfakcjonowany tym co zobaczyłem, nie jestem jakimś wymagającym kinomaniakiem, ale syfu bym nie polecał na forum 8)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”