PIŁKA NOŻNA - Jaka wybrac ??? - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 22 kwie 2006, 15:47

rrobsonm pisze:a wlasnie slyszalem ze ta nike gra sie jak kauczukiem.... ze bardzo mocno sie odbija i bardzo mocno leci...
Zgadza się. To jest piłka do zabijania. (; Ogólnie strasznie nie lubię takich gumowych piłek.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 kwie 2006, 17:26

Panowie (chyba) czy wy chcecie grać w piłke czy w bierki :?: Wiadomo że piłka na asfalt nie będzie zrobiona z gąbki :? A tą się gra po prostu idealnie- trzyma się nogi, odbija się dobrze (jak na beton) no i jak się chce mocniej przypieprzyć to leci że ho ho :lol:

Awatar użytkownika
jovan
Skład C
Skład C

Re: PIŁKA NOŻNA - Jaka wybrac ???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jovan » 22 kwie 2006, 20:08

Traves pisze:Staje przed wyborem kupno pilki noznej. Sam nie wiem jaka kupic. Jestem zdezorientowany. Chce przeznaczyc na to okolo max 70zl. Bardzo prosze o doradzenie jakimi sie najlepiej gra i strzela itp. PLIS :!:
Dajesz 3 zł, kupujesz najnowszy numer i czytasz. Takie skomplikowane?

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 22 kwie 2006, 21:04

Ja ci powiem tak. Za 70 zł. nie kupuj jakis Nike czy cos bo to jest zwykle gowno i placisz tylko za znaczek. Jak zetrze sie z niej zewnetrzna wartstwa to zrobi sie z niej balon. Potrzyma 4 miesiace kopania o asfalt a przy intensywnej grze na trawie nawet nie rok.
Kup lepiej za 40-50 zł. pilke ktora nie jest jakas firmowa ale solidnie wykonana, dobrze szyta i nie majaca na werzchu czegos takiego sliskiego. ktore latwo sie zdziera tylko cos w rodzaju skory (bo ta nigdy sie nie zetrze). Ja taka mialem i trzymala...........5 lat. Pekla dopiero jak szew pekl i wyszla plazma.

rrobsonm
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rrobsonm » 22 kwie 2006, 22:09

czyli z jakich firm pilke kupic?? select?? polska korona??

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 23 kwie 2006, 11:45

Jak doczyszcze piłke ktora teraz mam to ci powiem jaka to jest firma :P

Michalson
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michalson » 13 maja 2006, 15:27

Ja gram Nike T90 Hi-Vis i jestem zadowolony :> mam jeszczę piłeczkę Dunlopa żeby główki potrenować :) bo tamta za mocna jest trochę dla mnie :>

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 13 maja 2006, 15:56

polecam piłki Selecta miałem kiedyś z tej frmy piłke i wytrzymała ok 3 lat a wierzcie mi że nie była oszczedzana praktycznie grałem nią dzień w dzień :P

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 13 maja 2006, 16:00

Loco pisze:polecam piłki Selecta
Piłki tej firmy są zrobione ze specjalnej gumy i wiem, że ich największą zaletą jest fakt, że bardzo dobrze się odbijają nawet gdy nie są w pełni napompowane. Również bardzo dobrze się nimi gra, przylegają do stopy bardzo dobrze :) Bardzo lubie te piłki i polecam, bo ceny ich nie są aż takie duże. Chyba nawet tańsze od Adidasa, Nike czy Pumy.

Awatar użytkownika
ZRb
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZRb » 14 maja 2006, 22:48

Ja mam "Puma Torceira" piłke ta mam już 2 lata, gram na piachu i trawie i musze powiedzieć że nie spodziewałem się że tyle wytrzyma a ma wszystkie łatki. Może nie prezentuje sie już jakoś okazale, ale gra sie nią tak jak była nowa...Gram w piłke prawie codziennie wiec polecam. Najlepszą piłką jaką miałem to była właśnie firmy select. Nie mam już jej ponieważ wpadła pod autko... :wink:

Awatar użytkownika
Patol
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 05 sie 2006, 21:15

Ja mam pilke Nike 90 taka w ,,opakowaniu'' Brazylii. Gra sie nia dobrze, chociaz mam ja dosc krotko. Fajnie sie nia trikuje, ale slabo leci jak sie mocniej kopnie. Pilka za 69zl wiec nie tak duzo.
Załączniki
pilka brazil.jpg
Nike T90
pilka brazil.jpg (2.91 KiB) Przejrzano 3182 razy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”