Pokemony mają 30 lat co oznacza że najstarsi fani są już po 40 roku życia. Mogliby zrobić coś mrocznego dla starszych graczy a nie kolejną taką samą grę dla dzieci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 lut 2026, 17:59
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 27 lut 2026, 18:07
Samuraj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 27 lut 2026, 19:23
Rzuć nickiem to Cię znajdę (jeśli masz ps, jeśli xbox to chyba nie) i pykniemyMothToAFlame pisze: ↑27 lut 2026, 16:48Fajna gierka, takie soulsy w wersji light w swiecie gwiezdnych wojen.
OOO widzisz , nie gralem w Efootball prae ladnych miesiecy ale odkurze, siebie odrdzewie i mozemy pograc![]()
Eyesmon

MothToAFlame
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 lut 2026, 23:47
Ja po prostu kupiłem grę bo jest tania. Jest super. Również polecam pierwszą część.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 27 lut 2026, 23:58
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 28 lut 2026, 19:08
MothToAFlame
Eyesmon

MothToAFlame

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 01 mar 2026, 1:53
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 01 mar 2026, 1:56
Ja wszystkie moje coiny z eventow uzbieralem. Dosc dawno to bylo wiec sklad to rowniez mieszanka drewna i papy (minus Sherginhio ktorego dostalem za powrot do EFootball i Hazard z dziennych gierek) .Ja tam wygrywac nie musze, dla mnie grunt to zabawa
MothToAFlame
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 mar 2026, 13:31
Pokemon Crystal to jest peak tego jeśli chodzi o vanille. Emerald nigdy mi nie przypadł do gustu, a przy kolejnych generacjach za dużą przerwę miałem i już sentyment bierze górę bo najchętniej wracam do pierwszych dwóch.Samuraj pisze: ↑27 lut 2026, 18:07Ja bym zagrał chętnie w taki remake Pokemon Yellow lub Pokemon Crystal.
Od czasu jak Pokemony weszły w 3D to zaliczyły u mnie ogromny spadek jakościowy. Te autofigthy, łapanie pokemonów bez walki... Coraz większa automatyzacja tej gry. Jeszcze trochę i zrobią z Pokemonów jakiegoś clickera.
Zdecydowanie wole wracać do starszych wersji niż do nowych. Już lepiej ogrywać Pokemon hacki na emulatorze a tu jest ich szeroki wybór ;
https://www.pokeharbor.com/
Zobaczymy co te nowe wprowadzą, bo każdy narzeka na fatalny wygląd graficzny, na uproszczenia w ostatnich odsłonach i szczerze, wolałbym powrót do tego co było ale w lepszej grafice i tyle.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 01 mar 2026, 13:58
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 01 mar 2026, 14:18
Mr.Chris
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio