Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Juras_InterFan » 17 maja 2006, 6:50

*_Zaza_* pisze:Juras chyba darmowy transfer Dacourta jest równoznaczny z transferem Pizarro - choc to troche inny zawodnicy. Tym bardzie jak zostanie Hammer. Inter pozyska gracza Romy za free. A odda Pizarro za Barzagliego za którego trzeba dać z hmm sam nie wiem ile Zamparino może "zawołać"
Zaza Co do tego Dacourta to nie jestem jakims entuzjastą podpisywania 3 letniego kontraktu z 32 luetnim zawodnikime - co prawda jest on na free - ale sam nie wiem - osobiscie bym wolal Poulsena ktory chyba przychodzi do was - ale on by sie nie zgodzil siedziec na ławce - swoją drogą - u was Gattuso nie wygryzie ani Pirlo ? A taki Dacourt bedzie grywał ogony - co do C. Zanettiego - to jest nam zbedny jesli bedzie Dacourt - wiec tylko 1 z nich .... A Barzagali ? Moze sie nie orientuje dobrze - ale on moze grac nie tylko na środku obrony - ale i na prawej obronie - atam mamy tylko J. Zanettiego i i Ze Maria ktory chyba odchodzi po sezonie ... Wiec warto by go bylo sciagnac :)
Tak jak nieraz mawiam - druzyne buduje się od tyły :) Wiec o napastniku niech myślą - ale nic na siłę - w sumie wychodzi ze latwo by bylo wyrwac mozna kilku dobrych napadziorów - Cisse, Rudd Van Nisterloy i Crespo są w swoich klubach do odstrzału wiec jesli sie nie uda z Tonim mozna wziasc kogos z nich :)
Osobiscie bylbym za Cisse - bo to co pokazywal w lidze francuskiej to dla mnie był to 2 Henry - tylko ta paskudna kontuzja - ale ja osobiscie w niego jeszcze wierzę :)

Pozdro !

Wróć do „Wracając Do Meritum”