jackieboy pisze:No to po 22 Smile) odcinke baardzo słaby 3/10... Nie stało się nic o czym nie wiedziałem.. Bo przecież była już akcja z klejem z brodą więc wołania Walta "Oni udają.." nic nowego nie wnosi... Następnie mozna było sie tego łatwo domyslic że Othersi nakazali Michaelowi pare zadań by mógł odzyskać syna...
Boze. Jak autorzy odpowiadaja na pytania to 'slaby, przewidywalny ble ble', a jak sa jakies nowe zagadnienia itd 'to coraz wiecej pytan, kiedy wkoncu bedzie wiadomo o co chodzi
jackieboy pisze:Fajna sprawa że grób kopali koles z nadwagą,laska i koleś z postrzelonym ramieniem...
Ta, najlepiej podejsc do jakis rozbitkow, 'hej, pomoz mi wykopac grob, bo zabili nam dwie laski, he he he'. Co do 'they took my soon' to chyba normalne ze do nich przyszedl, chcial zobaczyc jak wyglada sytuacja z Hugo. No i co w tym dziwnego ze grob kopie facet z nadwaga?
Za duzo oczekujecie. Mi sie bardzo przyjemnie oglada takie odcinki, ciagla akcja, wcale nie jest dobra dla serialow. Wystarczy obejrzec Prison Break, gdzie po pewnym czasie akcja wydaje sie sztucznie naciagana, chociaz i tak przyjemnie sie ja oglada