FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

nasami

Post autor: nasami » 19 maja 2006, 16:43

Krzysztof Jarzyna pisze:Rzeczywiscie - 2 z 3 posadziles na lawke, a jednego wrzuciles do rotacji - coz za wielkodusznosc, dla napastnika uwazanego za jeden z najwiekszych talentow na swiecie, ktorego w skladzie widzialoby wiekszosc czolowych klubow swiata
No ale mniejsza z tym.

No dobra przesadziłem ale mi chodizlo o taka rotacje że np.Torres gra 2 mecze potem jeden Messi i tym pododbne, a Ty zrobiłes z moejgo postu ironie jakby Torres miał grać tyle co Maxi. Więc nie przesadzaj.Muszę się jednak zgodzić że powinien Torres cały czas grać w 1 składzie. Barca i tak kogos kupi i pewnei będzie to gracz światowej klasy i będzie musiał zadowolić sie czasami siedzeniemi na ławce :o No chyba że wygryzie Eto'o.Swoją drogą Messi nie musi w 1 składzie prawie cały czas być 8) Nie ma co gdybać zobaczymy jak będzie.Jedno jest pewne Barca kupi jakiegoś napastnika a Rijkard już cos skmobinuje :)
Dombroś pisze:Jeśli jest dwóch zawodników na jedną pozycję i będzie stosowana rotacja to siłą rzeczy jeden będzie musiał na niej siaść....

Kiedyś tak pisaliście co do moich postów -teraz moja kolej Pomyśl

chyba Ty pomyśl bo raczej jak się mówi o ławce to się myśli że częsciej siedzi na ławie niż gra w 1 składzie a mi chodzi o rotacje taką jak napisałem powyżej więc nie jest to to samo co "ławka".

Wróć do „Hiszpania”