FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 125

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 maja 2006, 21:20

The Game pisze:...ej mam wielka prosbe :D :D robie prezentacje do szkoly o Fc Barcelonie i potrzebuje miec hymn klubu ale nigdzie nie moge znalezc :(:(:( Najlepszy by byl taki jak kibice spiewaja na Camp Nou ale nie wiem czy go wogle ktos ma :lol: :lol:
Bardzo prosze o pomoc ..bez tego prezentacja bedzie kiepska :lol: :lol:
Pare wersji masz na veb wystarczy wejsc w multimedia. Jak chcesz to poszukaj na osle itp a znajdzesz wiele roznych wersji

The Game
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 19 maja 2006, 21:47

..wielkie dzieki Niggaz .. :D :D o to mi chodzilo :D:D:D jeszcze raz dzieki

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 maja 2006, 11:20

Dzisiaj gramy z Athletic Bilbao :wink: Zaległy mecz w którym nie wystąpią piłkarze powołani na Mundial a co za tym idzie kadra będzie wyglądała mniej więcej następująco :arrow:

Valdés, Jorquera, Belletti, Oleguer, Motta, Giuly, Eto'o, Ezquerro, Maxi López, Olmo, Ludovic, Pitu, Montañés, Orlandi, Martos, Ramon

:o Nieźle :lol:

Trudno będzie zdobyć jakieś punkty z Baskami. Oni jak zwykle nie odpuszczą. Jedyne o co będziemy walczyć to bramka Eto'o coby mógł zostać samodzielnym pichichi. Można się więc spodziewać wszystkich piłek na Samiego. Tak czy inaczej będzie to trudne. Liczę na to, że młodzież będzie gryzła ziemię, aby pokazać się z jak najlepszej strony.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 maja 2006, 11:27

Bedzie karny, podejdzie Etoo i co slupek :lol: Mysle ze Baskowie wiedza o tym i bardzo dobrze pokryja Czarnucha. Moze Maxi w takiej sytuacji cos ustrzeli......... W kazdym razie ten mecz bedzie piknikiem i dobra zabawa :wink:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 20 maja 2006, 11:29

Właśnie Eto'o w tym meczu [według mnie] będzie prowadził Barcę do boju :D Coś mi się wydaje że Eto'o przez to że walczy o Pichichi może nie wytrzymać.... Może za bardzo będzie chciał strzelić bramkę albo coś w tym stylu :?: Może chłopaki Z Barcy B i C coś pokażą :lol: Szkoda że Rj nie wziął Dos Santosa :cry: Na taki mecz mógłby "zaryzykować" i dać mu pograć chociaż 10-20 minut :roll:
Ale cóż.. my już o nic nie gramy tylko nasza czarna perła musi coś ustrzelić..się zobaczy :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 maja 2006, 13:53

Dombroś pisze:Szkoda że Rj nie wziął Dos Santosa

Moze mam zle informacje, ale Dos Santos chyba nie masz paszportu UE i nie zostal w ogole wziety do kadry Barcy A na ten sezon. Jesli sie myle to mnie poprawcie.

Eto'o zycze skutecznosci :P

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 20 maja 2006, 17:32

nasami pisze:to może następna propozycja=Fred
:shock: Jestem niemal tak samo jak Ty przekonany, że Aulas bez żadnego problemu opchnie nam swojego najlepiej zapowiadającego się zawodnika, którego jeszcze niedawno kupił za ogromną jak na Ligue1 kasę :roll:
Dombroś pisze:Co do Kuijt'a to osobiście nie sprowadzałbym narazie żadnych holenderskich zawodników..no ewentualnie jedynym pilkarzem z tego kraju ktorego chcialbym zobaczycy w trykocie Dumy Katalon jest Rafael Van den Vaart
Racja Dombroś! - po co nam napastnik, lepiej kupić pomocnika bo ta pozycja najbardziej potrzebuje wzmocnienia :?

Szkoda, że mecz z Baskami to ostatni przed przerwą mundialowo-wakacyjną :( Jak zwykle ciężko będzie przetrwać do rozpoczęcia nowego sezonu, choć oczywiście czas będą umilały codzienne doniesienia z trwającego mercato :twisted: TXIKI DZIAŁAJ! DANIEL ALVES + NASTĘPCA HENKI (z prawdziwego zdarzenia) wyczekiwani :D

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 20 maja 2006, 17:47

Janio pisze:po co nam napastnik, lepiej kupić pomocnika bo ta pozycja najbardziej potrzebuje wzmocnienia
po odejsciu Henki przydał by sie JOKER :wink: może Farfan moim zdaniem na zmiany sie nadaje

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 maja 2006, 17:47

Janio a jak odebrałeś informacje o Heniu ? Pamietasz naszą rozmowe ? pewnie tak :) Chyba teraz wiesz co miałem na myśli :wink:

Teraz sie dopiero zaczną splekuacje. Już wczoraj Trezeguet był gdzieś łączony ale narazie cisza prasowa. Bo jeden czynik musi być spełniony :wink: A z drugiej strony to nie gracz na uzupełnienie kadry. Chyba nie sądzicie że bedzie to napad za 15 milionów i będzie miał 20 wiosen ? Nawet bym się nie zdziwił jak by to był gracz jak Henka. Doświatczony i za free. Żądny wrażeń i gotowy poświęcić się dla drużyny.

Fred :shock: ładnie Janio mu odpisałeś nic dodać :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 maja 2006, 17:53

O Farfanie była już mowa. Pisały o tym media hiszpańskie zresztą. Nie byłbym przeciwny. Powiem więcej. Dałbym mu szansę :wink: Nie możemy być pewnie czy dałby sobie radę, ale Jefferson już obecnie nieźle kopie a mógłby być jeszcze lepszy z lepszymi partnerami. Poza tym raczej godziłby się z rolą zmiennika. Ponadto nie musi on grać na szpicy a więc mógłby czasem zagrać razem z Eto'o. Tak więc ten transfer ma swoje plusy. Minus to brak paszportu, ale to nie jest aż taki problem z racji tego, że Rafa ma chyba dostać w najbliższym czasie.

Mówi się też coś o Ruudzie z Manchesteru :? Tylko nie to :rydzyk: Ja rozumiem, że jest naprawdę skutecznym napastnikiem, ale ja go w Barcelonie nie chcę. I tak w pierwszym składzie by nie grał a kontrakt pewnie chciałby duży i w ogóle traktuję go jako troszki drewnianego napastnika chociaż wiem, że to nie jest prawda :wink:

IMO świetną opcją byłby Pedro Pauleta o ile chciałby odejść do Barcelony z myślą o roli rezerwowego. Pewnie nie da rady :roll:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 20 maja 2006, 18:00

Zaza
W sumie to do transferu Titiego miałem odczucia podobne do Niggaza - przyjdzie - fajnie, będzie wzmocnieniem - nie przyjdzie - trudno, damy radę bez niego. Druga sprawa, że od pewnego momentu mocno liczyłem już na ten transfer.
Co do naszej dyskusji to z tego co pamietam byłem zdania, że JEŚLI JUŻ gdzieś pójdzie to tylko do Barcy - i potwierdziło się - Titi został w Arsenalu, ale powiedział, że gdyby się gdziekolwiek ruszył to tylko do Katalonii 8)
Pozdro

Co do Treze to przyznam szczerze, że nie wierzę (LOL ale mam flow :lol: )
Natomiast zaciekawiła mnie opcja Iaquinty - wiadomo, że w Udine nie wiedzie mu się za dobrze, był już do Barcy przymierzany kiedy zdecydowano się na Maxiego i IMHO nie byłby to najgorszy zakup.

LAtifa_19 pisze:może Farfan moim zdaniem na zmiany sie nadaje
LAtifa wiele naprawdę dobrych klubów dałoby Farfanowi pewne miejsce w pierwszym składzie, więc wątpię żeby chciał przyjść do Barcy na pewną ławę...

EDIT
Niggaz Pauleta byłby niemal kopią Henki - doświadczony, bramkostrzelny, ambitny i niekontrowersyjny piłkarz. Ale raczej zostanie we Francji...
Ostatnio zmieniony 20 maja 2006, 18:03 przez Janio, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 20 maja 2006, 18:01

LAtifa_19 pisze:Janio napisał:
po co nam napastnik, lepiej kupić pomocnika bo ta pozycja najbardziej potrzebuje wzmocnienia

po odejsciu Henki przydał by sie JOKER może Farfan moim zdaniem na zmiany sie nadaje

To była ironia Janio :wink: Ale jak już poruszony zostałFarfan to jest to młody, dobrze wyszkolony zawodnik. PSV jak co roku sie rozsypie więc można liczyć na ściągnięcie go. Mi tam na napastnika by sie marzył Toni, ale to jest nie możliwe, bo jaki zawodnik o jego formacie chce siedzić na ławie i czekać na szanse. Ktoś zaraz napisze: "sodówka?" ale to tylko moje marzenia :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 maja 2006, 18:05

Niggaz pisze:IMO świetną opcją byłby Pedro Pauleta o ile chciałby odejść do Barcelony z myślą o roli rezerwowego. Pewnie nie da rady

O jest to :!: :wink: Nadal nie podpisał umowy z PSG. Nie podpisał też z Lyonem choć spekulowano że może to zrobić. Niggaz tylko że ma jedna wage w porównaniu do Henki - nie sprawdził by sie jak Henka na prawej stronie. To typowy grać na szpice. Sam wiesz jak gra głową. Piszesz że Pedro Pauleta by sie mógł nie zgodzić na ławke a Farfanie zgodził by sie ? Chyba szybciej Portugalczyk :wink: Na temat Ruuda nie pisze bo tym bardzie On...

Nihat na zasadzie wolnego na El Madrigal. On za to na środku napadu by nie grał. :wink:

Mała ściaga :wink: co prawda nazwiska nie powalaja ale pamietajcie jaką role ma pełnic ten gracz. Prawo Bosmana Barbarez = nieaktualne :wink:
Ostatnio zmieniony 20 maja 2006, 18:08 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 maja 2006, 18:06

Odchodząć na moment od transferów czekamy też na następcę Henka Ten Cate. Padło baaardzo ciekawe nazwisko. Johan Neeskens. Jak dla mnie wspaniała opcja. Holender podczas EURO 2000 współpracował z Rijkaardem w reprezentacji Holandii. Był też asystentem Hiddinka i pewnie czegoś się nauczył. Poza tym w jego żyłach płynie krew w kolorach blaugrana i kibice chętnie by go pewnie przyjęli. Mam nadzieję, że to nie są tylko wyssane z palca plotki.

[EDIT]

Kurde Zaza teraz to na serio rozbudziłeś mój apetyt z tym Pauletą :lol: Co tu zrobić, aby zarząd zwrócił na niego uwagę :roll: Na skrzydle nie musi grać. Tam może kopać Eto'o, Giuly, Messi czy nawet Ezquerro. Nie widzę problemu. Nawet nie widziałem jak się przedstawia jego sytuacja z kontraktem. Dawać go :!: :lol: :wink:
Ostatnio zmieniony 20 maja 2006, 18:10 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 maja 2006, 18:08

Janio pisze:opcja Iaquinty

Wierz mi, nie chcesz go zobaczyc w Barcie :lol: Macie juz jednego Maxiego, drugiego Wam chyba nie potrzeba?

Co do Trezeguet'a to kosmos. Kosztowalby ogromne pieniadze, a wg mnie na pierwszy sklad jest dla takiego zespolu jak Barca za malo kreatywny, a i na lawke zbyt dobry.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”