ah, co by to bylo bez netalisek_chz pisze:Wy oglądacie odcinki z neta ściagnięte czy na AXN?
2x22 to taki typowy odcinek, ktory jeszcze trzyma w napieciu i nie pozwala, zeby ludzie mogli sie domyslec o prawdziwej koncowce. Chodzi o to ze gdyby juz teraz polowa spraw sie wyjasnila to sama koncuwka bylaby mniej ciekawa, a tak to wszystko co najlepsze bedzie pokazane na samym koncu, tak jak ma byc.
Nie podoba mi sie zachowanie Eko. Byl taki przejetyzeby zbudowac swoj kosciulek, a teraz obchodzi go tylko przyciskanie guzika.
Locke, cos planuje, to widac, ale jeszcze nie wiadomo co. Wydaje mi sie ze on pierwszy zauwzyl ludke i sie wystraszyl/zaskoczyl i poszedl gdzies tam...
No wlasnie. Problem jest taki ze tego kolesia ostanio widzielismy jak rozmawial z Jackiem i uciekl gdzies na wyspie, powidzial wtedy: "Zobaczymy sie w innym swiecie".Lakier pisze:Co do tego ze widziales fote, na ktorej on byl na plazy, nie oznacza od razu, ze przyplynal lodka
Mam takie pytanie: Jest mozliwe wg was ze trzeci sezon bedzie kontynuowal poza wyspa? Nie mowie ze odrazu wydostana sie z tamtad, ale np. w polowie 3 serii...?