Nie musi stać za takim pomysłem, żeby był mu on na rękę.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 maja 2026, 17:32
Mr.Chris
cloner
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 maja 2026, 17:40
To tak samo jak ja odpowiedziałem na pytanie w kierunku Venomika. Mamy wspólny cel, czy wspólną ideę i postanowiłem się wtrącić, chociaż to nie ja byłem pierwszym, który o tym napisał.
Mr.Chris
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 09 maja 2026, 17:46
Niektórzy tak się przedstawili przed, przed milionami słuchaczy
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 09 maja 2026, 17:49
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2026, 18:09
Za pomysłem stoją brytyjscy konserwatyści typu Nigel Farage i jego partia. Jednak pomysł to jedno, a jego realizacja to drugie. W obecnym świecie jest potężna wojna informacyjna i poglądy pro-brexitowe starała się w Wielkiej Brytanii kształtować z zewnątrz nie tylko Rosja, ale też prawdopodobnie USA i kto wie kto jeszcze.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 maja 2026, 18:14
Który właśnie wygrywa lokalne wybory, czyli Farage i idea brexitu ma się świetnie.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 09 maja 2026, 18:35
Mr.Chris pisze: ↑09 maja 2026, 16:341234 pisze: ↑09 maja 2026, 16:19Przecież właśnie premier Polski olał prezydenckie weto i podpisem Kosiniaka Kamysza (xd) skazał nas na zakupy od jedynych słusznych państw, za jedyną słuszną pożyczkę i pozbawił nas swobody i suwerenności w zakupach dla obronności. Nie chcę używać tu jakichś mocnych słów, ale co to jest? Według ciebie?
Według mnie jest to potencjalnie jeden z najlepszych kredytów jakie możemy dostać na coś co jest nam niezbędne, jeżeli chcemy czuć się chociaż trochę bezpieczniej.
Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 09 maja 2026, 18:45
Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 09 maja 2026, 22:49
1234
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 09 maja 2026, 23:24
Rozbijanie jedności w ramach Unii Europejskiej i NATO jest w oczywistym interesie putinowskiej Rosji. Kiedyś na tym forum pisałem, że przypisywanie administracji Putina jakiejś nieziemskiej przebiegłości jest przesadzone i skądinąd zabawne. Jednak w tym konkretnym wypadku mamy niewiele podmiotów, które skorzystały na Brexicie, a nie są nim na pewno ani Brytyjczycy, ani Unia Europejska.
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 10 maja 2026, 0:36
Eyesmon
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio