To po co tak wcześnie wstajesz? Dwadzieścia minut temu wyszedłem przed dom, to wystarczyła lekka kurtka. Tak poważnie, to czekam na jesień, kilka razy wybiorę się na grzyby, a potem do ciepłego. Rok temu motywowały mnie mecze Pogoni, dlatego spędziłem tylko miesiąc, żeby opuścić ich jak najmniej, teraz zmądrzałem i wolę oglądać w cieple przed telewizorem.1234 pisze: ↑15 maja 2026, 6:36O 5 rano miałem 3 stopnie i skrobanie szyb a outfit na dziś to puchowa kurtka. Uważam, że należy zdelegalizować szamanów którzy głoszą pierdolety o ocieplającym się klimacie. Może i się ociepla w jakimś Kongo, ale w Polsce w połowie maja jest w zasadzie podobna pogoda co w połowie listopada albo w połowie marca - jedna pora roku przez pół roku [k****]. Jestem rozgoryczony.
Poka.sickstick pisze: ↑15 maja 2026, 8:27Niewiarygodny chichot losu się wczoraj zadział. Klikałem wieczoram po kanałach w TV i dosłownie na 3 minutki puściłem sobie TV Republika. Po zmianie kanału okazało się że... nr konta do wpłat na republika wypalił mi się w pixelach telewizora i teraz widzę go jako pasek na KAŻDYM kanaleBędę się dzisiaj orientował czy da się coś z tym zrobić, ale jak nie to chyba nowy telewizor...
No ale ogólnie co za akcja, mieć nr konta do wpłat na republike wypalony na ekranie telwizoraTo już reklamę kondomów bym wolał.