Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
karollo89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 72

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: karollo89 » 15 maja 2026, 8:29

1234 pisze:
15 maja 2026, 6:36
O 5 rano miałem 3 stopnie i skrobanie szyb a outfit na dziś to puchowa kurtka. Uważam, że należy zdelegalizować szamanów którzy głoszą pierdolety o ocieplającym się klimacie. Może i się ociepla w jakimś Kongo, ale w Polsce w połowie maja jest w zasadzie podobna pogoda co w połowie listopada albo w połowie marca - jedna pora roku przez pół roku [k****]. Jestem rozgoryczony.
To po co tak wcześnie wstajesz? Dwadzieścia minut temu wyszedłem przed dom, to wystarczyła lekka kurtka. Tak poważnie, to czekam na jesień, kilka razy wybiorę się na grzyby, a potem do ciepłego. Rok temu motywowały mnie mecze Pogoni, dlatego spędziłem tylko miesiąc, żeby opuścić ich jak najmniej, teraz zmądrzałem i wolę oglądać w cieple przed telewizorem.
sickstick pisze:
15 maja 2026, 8:27
Niewiarygodny chichot losu się wczoraj zadział. Klikałem wieczoram po kanałach w TV i dosłownie na 3 minutki puściłem sobie TV Republika. Po zmianie kanału okazało się że... nr konta do wpłat na republika wypalił mi się w pixelach telewizora i teraz widzę go jako pasek na KAŻDYM kanale :rotfl4: Będę się dzisiaj orientował czy da się coś z tym zrobić, ale jak nie to chyba nowy telewizor...

No ale ogólnie co za akcja, mieć nr konta do wpłat na republike wypalony na ekranie telwizora :lol2: To już reklamę kondomów bym wolał.
Poka.

Wróć do „Hyde Park”