To ciekawe bo najdroższy jest aktualnie medal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 13 maja 2026, 12:45
To ciekawe bo najdroższy jest aktualnie medal
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 13 maja 2026, 12:50
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 13 maja 2026, 13:09
basson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 14 maja 2026, 6:44
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 maja 2026, 20:35
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 15 maja 2026, 6:36
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 maja 2026, 8:27
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 15 maja 2026, 8:29
To po co tak wcześnie wstajesz? Dwadzieścia minut temu wyszedłem przed dom, to wystarczyła lekka kurtka. Tak poważnie, to czekam na jesień, kilka razy wybiorę się na grzyby, a potem do ciepłego. Rok temu motywowały mnie mecze Pogoni, dlatego spędziłem tylko miesiąc, żeby opuścić ich jak najmniej, teraz zmądrzałem i wolę oglądać w cieple przed telewizorem.1234 pisze: ↑15 maja 2026, 6:36O 5 rano miałem 3 stopnie i skrobanie szyb a outfit na dziś to puchowa kurtka. Uważam, że należy zdelegalizować szamanów którzy głoszą pierdolety o ocieplającym się klimacie. Może i się ociepla w jakimś Kongo, ale w Polsce w połowie maja jest w zasadzie podobna pogoda co w połowie listopada albo w połowie marca - jedna pora roku przez pół roku [k****]. Jestem rozgoryczony.
Poka.sickstick pisze: ↑15 maja 2026, 8:27Niewiarygodny chichot losu się wczoraj zadział. Klikałem wieczoram po kanałach w TV i dosłownie na 3 minutki puściłem sobie TV Republika. Po zmianie kanału okazało się że... nr konta do wpłat na republika wypalił mi się w pixelach telewizora i teraz widzę go jako pasek na KAŻDYM kanaleBędę się dzisiaj orientował czy da się coś z tym zrobić, ale jak nie to chyba nowy telewizor...
No ale ogólnie co za akcja, mieć nr konta do wpłat na republike wypalony na ekranie telwizoraTo już reklamę kondomów bym wolał.
karollo89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 maja 2026, 8:34
No właśnie na zdjęciach tego nie widać, już wczoraj próbowałem dla kumpla zrobić sesję i na żadnym zdjęciu tego nie złapałokarollo89 pisze: ↑15 maja 2026, 8:29Poka.sickstick pisze: ↑15 maja 2026, 8:27Niewiarygodny chichot losu się wczoraj zadział. Klikałem wieczoram po kanałach w TV i dosłownie na 3 minutki puściłem sobie TV Republika. Po zmianie kanału okazało się że... nr konta do wpłat na republika wypalił mi się w pixelach telewizora i teraz widzę go jako pasek na KAŻDYM kanaleBędę się dzisiaj orientował czy da się coś z tym zrobić, ale jak nie to chyba nowy telewizor...
No ale ogólnie co za akcja, mieć nr konta do wpłat na republike wypalony na ekranie telwizoraTo już reklamę kondomów bym wolał.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 maja 2026, 8:42
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 15 maja 2026, 8:58

Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 15 maja 2026, 9:12
johny batonik
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 15 maja 2026, 9:19
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 maja 2026, 15:34
sickstick