Jest Kodiak 2.0 TDI 4X4 193 KM - Racing Blue (bo nie zniósłbym podstawowego niebieskiego - wygląda jak "eLki Fabie"
Za to kosztem haka bo musiałem ciąć żeby się firma zmieściła w limicie wynajmu na 48msc. Wszystko super, premium i jeździ się zajebiście ale...
No i [k****] jego w dupę jebana mać wyciąłem też koło zapasowe (marne 750 zł, mogłem cisnąć jakbym wiedział co to za PORAŻKA ale nie wiedziałem więc olałem myśląc że na ch jak i tak mam assistance a do tego dają zestaw naprawczy).
Tyle że jak się okazało jak nie ma koła to nie że jest dziura z brakiem koła tylko nie ma dziury - innymi słowy cała podłoga jest piętro niżej i pozostaje w kurwy wielki próg załadunkowy a po złożeniu tylnych siedzeń schodek z 15 cm (czyli spać się już nie da). Jpd.... Nikt o tym nie informuje w Skodzie...
Kumpel stolarz mi obiecał zrobić płytę MSB na bloczkach i dzięki temu będę miał 2 bagażnik (taki schowek pod tą płytą na jakieś płaskie rzeczy, niegłupie w sumie) no ale jednak będzie to taka samoróbka.
Ktoś z Was miałby pomysł jak to lepiej zrobić? Aso odpada bo Skoda nie ogarnie mi podwójnej podłogi jak nie mam prowadnic (a nie mam) - kto to [k****] takie rzeczy wymyśla to ja nie wiem. Optymalizacja jebana...