Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 19 cze 2026, 15:23
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 19 cze 2026, 15:32
Najciekawszy na papierze mecz znowu w środku nocy i to głównie na wzgląd tego, że Brazylia może zrobić sobie strzelanie na Haiti zwłaszcza po nieco rozczarowującym meczu z Marokiem. Niestety, grupy gdzie są gospodarze turnieju nie elektryzują swoim poziomem.
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 19 cze 2026, 15:36
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 19 cze 2026, 16:49
Może i ciekawy, ale to dla rannych ptaszkow, którzy i tak odpuszczają mecze nocne. Dla nocnych marków wygodniejszy rozkład mimo wszystko, to mi większość pasuje, zwłaszcza że pracuje ostatnio głównie w nocy lub popoludnia to na dni wolne nie opłaca mi się przestawiać.Samuraj pisze: ↑19 cze 2026, 15:32Najciekawszy na papierze mecz znowu w środku nocy i to głównie na wzgląd tego, że Brazylia może zrobić sobie strzelanie na Haiti zwłaszcza po nieco rozczarowującym meczu z Marokiem. Niestety, grupy gdzie są gospodarze turnieju nie elektryzują swoim poziomem.
Mecz Turcji z Paragwajem też może być ciekawy, zwłaszcza, że Turcja musi się odbić po kompromitacji z Australią. Pewnie obejrzę ile dam radę i po meczu Brazylijczyków w kimę... Sam dopiero się obudziłem po zawaleniu ostatniej nocy.
Devourer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 19 cze 2026, 17:22
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 19 cze 2026, 19:49
matt_

FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 19 cze 2026, 20:27
matt_

FILIPPO828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 19 cze 2026, 20:39
FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 19 cze 2026, 21:14
Samuraj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 19 cze 2026, 21:17
Ja się zdziwię jak po fazie grupowej przejdą więcej niż dwie rundy.Samuraj pisze: ↑19 cze 2026, 21:14Wygląda na to, że gospodarze turnieju na razie nie zawodzą i spokojnie wyjdą z swoich grup. Kanada, wczoraj Meksyk a dzisiaj Amerykanie pookazują naprawdę przyzwoity poziom, nie zdziwię się jeśli któraś z tych ekip na tym turnieju faktycznie odegra rolę czarnego konia.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 19 cze 2026, 21:28
FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 19 cze 2026, 21:28
Właśnie poczekamy na test z pierwszym poważnym przeciwnikiem. Poza tymUSA jeszcze nie wygrało, Australia ma szansę.Mr.Chris pisze: ↑19 cze 2026, 21:17Ja się zdziwię jak po fazie grupowej przejdą więcej niż dwie rundy.Samuraj pisze: ↑19 cze 2026, 21:14Wygląda na to, że gospodarze turnieju na razie nie zawodzą i spokojnie wyjdą z swoich grup. Kanada, wczoraj Meksyk a dzisiaj Amerykanie pookazują naprawdę przyzwoity poziom, nie zdziwię się jeśli któraś z tych ekip na tym turnieju faktycznie odegra rolę czarnego konia.
Devourer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 19 cze 2026, 21:31
Nie ma w tej opinii ułamka kontrowersji. Niezależnie od rywali dobre wejście w turniej ma duże znaczenie, a piłka turniejowa ma w sobie zawsze dużo emocji zwłaszcza w fazie play-off.Samuraj pisze: ↑19 cze 2026, 21:14Wygląda na to, że gospodarze turnieju na razie nie zawodzą i spokojnie wyjdą z swoich grup. Kanada, wczoraj Meksyk a dzisiaj Amerykanie pookazują naprawdę przyzwoity poziom, nie zdziwię się jeśli któraś z tych ekip na tym turnieju faktycznie odegra rolę czarnego konia.
Tennessee
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio