dobra, z tym 'jakikolwiek' przesadziłem, ale teraz za niego tyle nie dostanąJakiś czas temu Juventus ponoć na 50mln euro właśnie wycenił Buffona. On sam do Juve z Parmy przyszedł za 32mln funtów (45-47mln euro Łypiący ). Jego rynkowa wartość jest ogromna, teraz może nawet większa niż te 32mln, a przynajmniej porównywalna IMHO.
tak, to pewnie tylko jeden rok [zakładajac, że was rzeczywiście zdegradują] jednak, w jeden rok tez mozna z bogatego zmienić sie w żebraka Sponsorzy nie koniecznie będą chcieli się identyfikować z klubem zdegradowanym za przekręty, kasa z LM odpadnie [a nie sa to małe pieniądze o czym doskonale wszyscy wiedzą ]maestro pisze:Hmm... wiesz, spora część składu i tak odejdzie. Do tej pory jak widać, chęć zostania zadeklarowali Canna i Alex tylko. Myślę, że z utrzymaniem nie byłoby problemu, bo w sumie nie róbmy z Juve takich biedaków, to tylko jeden sezon, a trzeba ratować co się da. Ważniejszą kwestią są chęci zawodników. Oczywiście cięcia na pewno są nieuniknione, ale 75% zdecydowanie przesadziłeś Wink Mam nadzieję, że Canna wie co mówi i nie rzuca słów na wiatr
a ja jednek skomentuje ... jak możesz w ogóle wymagac od piłkarzy, aby zostali w klubie który nie gwarantuje im sukcesów, czy wypłat na ustalonym poziomie ? W klubie, gdzie działacze zakpili sobie ze wszystkich i oszukiewali gdzie się dało ? Nie masz prawa kpic, czy co gorsza, obrażać piłjarzy chcacych odseparować się od tego całego gówna, a juz nazywanie ich Judaszami, czy Dziwkami, jest raczej nie na miejscuossy pisze:Aczkolwiek, dla mnie, jesli GiGi, Zambro, Nedved czy Thuram(o Alexie nie wspominam) pojdą do jakiego klubu z czołówki Serie A okażą sie zwyklymi dziwkami, szmatami judaszami...
[']ossy pisze:A co moze nie? Bo kim oni bedą jak nie judaszami? Cop polecieli na kase? Fajnie będzie jak Buffon i Zambro wylądują w Milanie? Zostali Juventino na wiele lat po to by pozniej zostac Milanello? Lepiej jak wyjadą za granice niz zeby mieli pokazać zupelny brak szacunku do barw SD. Nasraliby na nas wtedy. Pokazali ze są piłkarzami bez honoru, przywiązania do barw i kibiców, a jako najwzysze cele stawiają pieniądze(których i tak mają nie mało).
To nie oni się wypieli na klub, tylko działacze na nich. Oni nie pójda za kasą, tylko za wynagrodzeniem, przez te kilka lat przyzwyczaili się do pewnego poziomu życia i teraz nie chcieliby nagle grać za darmo. W odatku w 2, cyz 3 lidze, to nie ich wina, ze klub zostanie zdegradowany, przyczepiłbyś się Moggiego i spólki.