Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: ossy » 24 maja 2006, 21:33

fieldy pisze:a ja jednek skomentuje ... jak możesz w ogóle wymagac od piłkarzy, aby zostali w klubie który nie gwarantuje im sukcesów, czy wypłat na ustalonym poziomie ? W klubie, gdzie działacze zakpili sobie ze wszystkich i oszukiewali gdzie się dało ? Nie masz prawa kpic, czy co gorsza, obrażać piłjarzy chcacych odseparować się od tego całego gówna, a juz nazywanie ich Judaszami, czy Dziwkami, jest raczej nie na miejscu
ossy
Mnie nie chodzi o to by zostali w Juve(choć gdyby zostali pokazali by ze są bohaterami, histrorią na zawsze.). Chodziło mi o to by nie odchodzili don klubów z tej samej ligi. Czyli MIlanu czy Interu, bo to byłaby zdrada. Jesli mieliby odejśc, modliłbym się aby to był Arsenal czy Chelsea. NIe okazaliby wtedy braku szacunku dla klubu i kibiców. Moze dzialacze zakpili, ale napewno nie zrobili tego KIBICE. Dla nich najlepiej bedzie jak odejdą, ale za granice.

P.S. Jakbyś nazwał Fieldy Henry'ego, gdyby Arsenal szedł na dno a ten odszedł do Tottenhamu, mając tez wiele innych ofer, szczegółnie z zagranicy? Nie judaszem?
Ostatnio zmieniony 24 maja 2006, 21:37 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”