Co do meritum, to Ratzinger przyjechał do Polski, by zerwać z Janem Pawłem II, symbolicznie postawić grubą kreskę za poprzednim papieżem
ojj chlopie,na PATnej to Ty chyba w tej Craxie nie studiujesz co?bos pojechal po maxie ,hej!i prawdopodobnie z tej przyczyny ze ty go"przez radio"(moze z powodu srednich doznan artystycznych:))nie sluchales zbyt dlugo co?moze posluchaj,skoro sie wypowiadasz(przy zalozeniu ze masz w zwyczaju mowic to o czym masz sladowe pojecie)to moze przydaloby sie chwileczke wniknać-"o czymt o ja wlasciwie mowie..hmm?"co Ty na to?no-chyba ze wiesz juz wszystko po co przyjechal do Polski i genrealnie co bedzie robil,co zaskakujacego powie?w takiej sytuacji zwracam honor!w taki razie-proponuje jakos to oglosic(w Trojce zdaje sie jest kącik słuchacza przy studiu Papieskim)do szerszej publiki i w ten sposob oszczedzic meczacych podrozy(no i korkow-oba Królewskie Miasta Polski mogą nieco sie przeciążyć,od takiej liczby ludzi testujacych ich wspaniala siec drogowa..szczegolnie to Królewskie Miasto które wygralo w konkursie kandydatur na organizacje Euro 2008 w naszym biednym kraju..) pielgrzymom,ciekawym co powie im Papiez?Facet jest obleśny i obły nawet przez radio
ciau:*
na koniec mala dygresja,w stosunku do wszystkich ktorzy chetnie podjema sie dyskusji ze mna,jako agenda czarnej piątej kolumny i wyslannikiem Rydzyka w kierunku przejecia fora pilka.pl-raczje mnie tu jusz nie uswiadczycie bioracego udzialu w jakze rzeczowej zapewne dyskusji,wiec darujcie sobie...nie uswiadczycie bo po prostu
...w zasadzie nie odwiedzam "tego rodzaju" tematow na tym forum,bo to na ogol jest takie mini-poletko frustratow,ktorzy moga dowolnie wyzywac sie na obiektach swej frustracji we wlasnym,znakomitym gronie(i wlasnych wydzielinach.
nie wpominajac o tym ze znacznie ciekawszy jest temat o Moggim i nieczystej strona Calcio..