Gry...

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 184

Gry...

Post autor: Samuraj » dzisiaj, 9:04

Ostatnio nie mam weny do grania w gry a kurczę tutaj Star Wars Jedi : Survivor muszę ukończyć do 03.08 bo wówczas premierę ma Beast of Reincarnation którego mam zamiar ogrywać na premierę i też nie wiele czasu będzie na jego ukończenie bo już 20.08 ma premierę Mortal Shell 2 którego jednak pewnie też ogram na premierę a i tu będzie nie wiele czasu na ukończenie gry bo 04.09 premierę ma Onimusha : Way of the Sword i tu nieco dłuższa przerwa ale nie tak wielka bo 29.10 premiera Phantom Blade Zero

Jest w co grać a ja tutaj naprawdę na poważnie rozegrałem się w grę którą kupiłem za 4 zł ... Eastern Exorcist czyli soulslike side-scrollowy a właściwie to taki boss rush, bardzo dobra gra i polecam.

Uzależniłem się także w gierce do kawy którą też nie dawno zakupiłem, czyli Fairy Tail : Dungeons - który jest card deckowym roguelikem i uzależnia cholernie. Gra osadzona w uniwersum popularnej serii mangi/anime Fairy Tail i bardzo mocno przypomina swoją rozgrywką takie gry jak np. Slay the Spire

Więc ja tu się zagrywam w fajne indyczki a Star Wars Jedi: Survivor stygnie a trzeba go ograć, bo potem będzie prawdziwy rollercoaster gier soulslikowych

Wróć do „Hyde Park”