1/4 FINAŁU: Argentyna - Szwajcaria (12.07.2026 3:00)

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 192

1/4 FINAŁU: Argentyna - Szwajcaria (12.07.2026 3:00)

Post autor: Samuraj » 12 lip 2026, 19:38

Hannibal pisze:
12 lip 2026, 19:17
Eyesmon pisze:
12 lip 2026, 18:19
Ja bylem fanem Argentyny od mojego 1 mundialu (1990) ale odkąd w kadrze rządzi karzeł nie trawie ich przez te faworyzowanie i chamskie zagrywki (pozdro E. Martinez)
Co ma brak sympatii do pisania głupot? Znaczy ja widzę korelacje między antypatią do Argentyny i nieobiektywnym spojrzeniem na sytuacje, ale to raczej średnio świadczy o dorosłych ludziach piszących takie dyrdymały.
Dla mnie Ty jesteś ignorantem i brak Ci obiektywizmu. Z perspektywy całego turnieju widać czarno na białym jak sędziowie pchają Argentynę i w tym filmie :

Są podane przykłady kontrowersyjnych sytuacji które zostały zignorowane. Zapewne nawet go nie obejrzałeś, bo po co?

Pojawia się coraz więcej materiałów związanych z kontrowersjami wokół Argentyny

I ludzie będą o tym mówić. Ja też i nazywaj to sobie jak chcesz, czy to głupotami czy dyrdymałami. Prawda jest taka, że Argentyna gra dalej dzięki sędziowaniu pomimo, że gra z samymi średniakami których powinna jako obrońca tytułu lać z rękami w kieszeni. Nie, oni potrzebują pomocy arbitrów by przejść dalej.

Ta reprezentacja śmierdzi. I kontrowersjami sędziowskimi i ustawieniem drabinki jak też sama Federacja śmierdzi machlojami finansowymi. Ale są tacy którzy po prostu lubią ten smród, więc sobie to wdychajcie.

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”