coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 19 lip 2026, 10:55
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 19 lip 2026, 11:08
Devourer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 19 lip 2026, 11:10
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 19 lip 2026, 11:59
No może i przeżyjecie ale co to za życie? Nie może być!! Już śpieszę jako wybawca zaspokoić tą ogromną potrzebę poznania moich odczuć.
Leszek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 19 lip 2026, 12:23
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 19 lip 2026, 12:26
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 19 lip 2026, 13:11
Serio, IMO to sie sklada z kilku czynnikow
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 19 lip 2026, 13:51
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 19 lip 2026, 14:28
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 19 lip 2026, 14:33
Tak sobie,ale oglądam wszystko oprócz meczów w środku nocy
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lip 2026, 14:35
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 19 lip 2026, 14:36
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 lip 2026, 15:28
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 19 lip 2026, 16:03
Ja mam całkowicie odwrotnie.HMK pisze: ↑19 lip 2026, 13:11Serio, IMO to sie sklada z kilku czynnikow
- niechec do pilki reprezentacyjnej
- tez troche natlok futbolu po intensywnym sezonie klubowym
- mozna dodac kolejny rozczarowujacy turniej Urugwaju, co za tym idzie ciezko znalezc jakas kadre, ktorej mozna autentycznie kibicowac, nawet ta Francja byla tak naciagana, bo z jednej strony Tchou i Kylian, a z drugiej to po prostu brak lepszej alternatywy
- rozbudowany format, gdzie tak na dobra sprawe pierwsze powazne mecze dostalismy w polfinalach (i zeby nie bylo, to nie wina FIFY i ich formatu, ze Niemcy przegraly z Paragwajem i pierwszy hitowy pojedynek w 1x8 nam odpadl), jesli kogos jaraja mecze 'romantycznych' druzyn jak Curacao z Ekwadorem to spoko, szanuje to, ale mnie zwyczajnie w swiecie to niezbyt przekonuje, zeby w czerwcowy wieczor odpalic taki mecz majac ciekawsze rzeczy do zrobienia (dla przykladu, gdy Real gra np. w sobotni wieczor to nawet wychodzac z domu mam gdzies te powiadomienia ustawione, zeby ten wynik sledzic, tutaj zero jakichkolwiek emocji/checi do obserwacji wyniku takich meczow)
Nie czuje po prostu tego 'pilkarskiego swieta', bo na miesiac zjezdzaja sie topowe kadry, sredniaki i jakies Holandie vol3 tego swiata natomiast rozumiem, ze jest duze grono osob, ktore sa zmeczone natlokiem pilki ligowej, lubia ten sport, a MS/ME/CA to dla nich mila odmiana i chetnie na to spogladaja. Po prostu osobiste preferencje.
Devourer
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio