Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 2597

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 247

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 23 lip 2026, 17:34

Samuraj pisze:
23 lip 2026, 16:38
Tak swoją drogą, myślałem, że taki zabieg szczęki to dość skomplikowana sprawa. Ja mam tzw zgryz poprzeczny i też myślałem nad operacją szczęki ale za każdym razem gdy orientowałem się w kwestii takiej operacji, to mówiono mi że najpierw trzeba nosić aparat na zęby przez kilka lat który wyprostuje uzębienie, potem dopiero wchodzi zabieg operacyjny a po nim od pół roku do roku czasu rehabilitacji a między czasie masz wdupione jakieś śruby do ryja i ogólnie siorbiesz zupki przez słomkę a dopiero po jakiś 3 miesiącach możesz mniej więcej normalnie mówić... A tu taki Vinicjusz sobie zoperował szczękę i 2 tygodnie wszystko cacy i glacy... :shock:
Nie wiem jak mu oni to zrobili, ale wygląda lepiej cokolwiek by mówić o tym zabiegu.
Jak jak normalnie :rotfl4: Masz $$$$$$$$$ i jesteś znany to nawet u nas NFZ się uśmiechnie i w kolejce nie stoisz ...Co nie zmienia faktu,że całkowicie zdrowia za to nie kupisz :wink:

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 488

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 23 lip 2026, 21:18

Samuraj pisze:
23 lip 2026, 16:38
Tak swoją drogą, myślałem, że taki zabieg szczęki to dość skomplikowana sprawa. Ja mam tzw zgryz poprzeczny i też myślałem nad operacją szczęki ale za każdym razem gdy orientowałem się w kwestii takiej operacji, to mówiono mi że najpierw trzeba nosić aparat na zęby przez kilka lat który wyprostuje uzębienie, potem dopiero wchodzi zabieg operacyjny a po nim od pół roku do roku czasu rehabilitacji a między czasie masz wdupione jakieś śruby do ryja i ogólnie siorbiesz zupki przez słomkę a dopiero po jakiś 3 miesiącach możesz mniej więcej normalnie mówić... A tu taki Vinicjusz sobie zoperował szczękę i 2 tygodnie wszystko cacy i glacy... :shock:
Nie wiem jak mu oni to zrobili, ale wygląda lepiej cokolwiek by mówić o tym zabiegu.
Ja się w to wpierdoliłem. Jestem juz niemalże po wszystkim. Najgłupsza decyzja w zyciu. Finansowa katastrofa. Nie polecam.

Pelart2
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 152

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » wczoraj, 7:51

Robiłeś to że względów zdrowotnych czy estetycznych?

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6597

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » wczoraj, 8:34

Nie widzę żadnej różnicy pomiędzy tymi zdjęciami Vinicusa, dobrze że napisaliście że chodzi o szczękę bo bym szukał jak w zagadkach z cyklu znajdź 10 detali którymi różnią się te dwa obrazki.

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 210

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » wczoraj, 13:32

Slim91 pisze:
23 lip 2026, 21:18
Ja się w to wpierdoliłem. Jestem juz niemalże po wszystkim. Najgłupsza decyzja w zyciu. Finansowa katastrofa. Nie polecam.
Mi zabrakło odwagi. Większość u mnie by pokrył NFZ. Jak miałbym to robić, to ze względów estetycznych, aby być ładniejszy, ale uznałem, że nie wyglądam aż tak źle by pakować się na 3 lata w szyny a potem rok czasu w śruby. Całość by zajęła w okolicy 4-5 lat aby dojść do normalnej funkcjonalności, więc się poddałem. Zbyt to też ograniczyło by moje codzienne funkcjonowanie zwłaszcza w pracy na co nie mógłbym sobie pozwolić. Trzeba też mieć odwagę na taki zabieg operacyjny więc mimo wszystko szacunek, że się tego podjąłeś i oby ten wkład finansowy i cierpienie się zwróciło i z efektu abyś był zadowolony.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2475
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » wczoraj, 20:40

Rodrigo Hernández Cascante ⏳⏳⏳

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8384

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » wczoraj, 20:43

A Tchouameni out? :>

Są jakieś głosy, że jednak może do nas przyjść. Ściskam kciuki!

Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 393

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » wczoraj, 22:04

Jaranko, z Rodrim w formie to mocarna na papierze ekipa. Floro, musisz.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2475
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » wczoraj, 22:15

piotrcies pisze:
wczoraj, 20:43
A Tchouameni out?
Narracja jest taka, ze nowy kontrakt, jedna z wyzszych pensji w zespole (zasluzyl), ale w momencie, gdy Corte oraz Ornstein (trzy dni pisal to juz RAdM) rzucili info o Rodrim tak zadnej wzmianki nt. umowy Tchou nie widzialem (Real ogolnie przedluza najczesciej umowy jesienia, wiec i tak na CO poczekamy)

Mnie by ogolnie nie zdziwilo jakies 4-2-3-1 z dwoma DM'ami na wzor pierwszego pobytu JM u nas (Rodri/Tchou - Xabi/Khedira), wtedy Fede pewnie RM (czy tez 4-4-2, jak kto woli to zapisywac, ale IMO w takim przypadku srodek to bylby wlasnie Francuz i Hiszpan z Fede ustawionym na prawej stronie)

Natomiast jesli Tchou serio chcialby odejsc to mam nadzieje, ze to bedzie transfer min. za 150 mln.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2409
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » wczoraj, 22:28

piotrcies pisze:
wczoraj, 20:43
A Tchouameni out? :>

Są jakieś głosy, że jednak może do nas przyjść. Ściskam kciuki!
Mówiło się ostatnio o nowym kontrakcie, mocno "Mourinhowy" gracz. Real dużo chętniej sprzedałby Camavingę, tylko się zapiera. Weźcie go przekonajcie do transferu. ;)

Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 393

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » wczoraj, 23:22

Diomande? Peak Florentino powrócił?

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 210

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 56 min temu

Obrazek

Mam wrażenie, że jego transfer by zamknął temat Olise.

Szczerze... Na mundialu on mnie nie przekonywał, bał się wchodzić w dryblingi, spowalniał akcje, wycofywał piłki spod pola karnego rywala... Grał bezpiecznie aby niczego nie spierniczyć... Nie wiem co w nim Perez widzi... Gra na tej samej pozycji co Mastantuono i jest od niego o rok starszy. To już wolę tego Mastantuono... Po co go wypożyczać aby przyszedł zamiennik podobnej jakości...

Nie widzę tego. Nie jestem fanem Diomande, dla mnie jest mocno nahypowanym zawodnikiem...

Wyszło by na to, że Real na prawe skrzydło miałby Rodrygo, Mastantuono, Endricka i Diomande... Żaden z nich nie jest na poziomie którego można by oczekiwać na tej pozycji... No i jest ewentualnie od biedy Bernardo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”