Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 28 maja 2006, 10:15

dzieciol31 pisze:to raczej rok nie bezie...skrobanie sie po drabince w serie B moze im zajac pare lat
Też mam taką nadzieję :]

dzieciol31 pisze:chyba ze zatrzymaja wiekszosc zawodnikow...jakos uda im sie znalesc kase na utrzymanie wszystkiego..hmmm..ale watpie;)
Piłkarze Starej Damy już niepewnie, ale coraz częściej wypowiadają się o ich sytuacji - ostatnio Emerson i Zambrotta, którzy nie wyobrażają sobie gry w Serie B. Zlatan chce nowy kontrakt - pewnie jakieś 5mln euro rocznie - w Serie B są limity i nie wiem czy gdyby Juve na to stać to czy mogliby mu tyle dac. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że Juve spadnie, a jak Juve spadnie to ich zawodnicy (a przynajmniej ci bardziej znani) opuszczą klub z Alp jak najprędzej.

A wracając do tematu... szok... nie ma żadnych plotek o mercato - ostatnia to ta o ChuChu, którego niby to chce ManU. No i Veron odchodzi

:mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike:

Trzeba szybko rozejrzeć się na rynku i sprowadzić jakiegoś rozgrywającego - Riquelme nie byłby chyba zły, ale nie wiem ile ŻŁP sobie za niego zarząda :roll: No i trzeba jakiegoś młodego. Ostatnio rozmawialiście o Pizarro - też jestem zdania, że nie opłaca się go oddawać za jakieś nędzne pieniądze. De Rossi i Mancini w Interze? Mało prawdopodobne moim zdaniem, ale to jest mercato i wszystko jest możliwe.[/img]

Wróć do „Wracając Do Meritum”