Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 16 sie 2026, 20:56
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 16 sie 2026, 21:29
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 16 sie 2026, 21:55
Hannibal
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 17 sie 2026, 6:20
Uznawany za najtrudniejszy szlak w polskich Tatrach. Duże wysokości, lęk przed wysokością czy ekspozycja. Do tego wymagający technicznie i sprawnosciowo. Chodzi tam sporo nieprzygotowanych ludzi co się potem kończy tragicznie. Sam widziałem wynalazki które przyjechały za popularnością szlalu, ale i tak zadnej refleksji nie było po drodze choć ewidentkie chłopaki nie wiedzieli jak się tam zachowac
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 17 sie 2026, 8:47

Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 17 sie 2026, 9:27
Odjebało Ci od hajsu i tyle. Wolałem Cię jak z psem chodziłes po górach, a teraz co chwile jeździsz autem od miasta do miasta, jakieś biznesy pootwierałeś, chcesz karła zaprosić, zasponsorować przyjazd jakiegoś degenerata i na siłę chcesz tym zainteresować innych rzucając jakaś niedopowiedzianą wiadomość w stylu "wiecie ile kosztuje zaproszenie króla albanii do albanii? hahah"DDK pisze: ↑16 sie 2026, 15:10Kurde śmieszne jest to że niektórzy uważają że robienie różnych głupich rzeczy jest tylko dla lansu. Nie, po prostu czasami można odjebac coś glupiego obojętnie czy to jest zaproszenie Popka, lot helikopterem, wynajęcie karłów czy jakiś skok ze spadochronem.
Nie wszyscy żyją na FB i np. Pan młody nie wiem czy ma wrzucone 3 posty przez ostatnie 3 lata na FB/IG.
Niektórzy kolekcjonują wspomnienia w głowie a portale są jakimś tam dodatkiem.
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 17 sie 2026, 19:00
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 17 sie 2026, 19:01
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 17 sie 2026, 19:04
Wygodne buty które nie będą się ślizgać na skale. Rękawiczki jak najbardziej (o dziwo mi w góry sprawdziły się takie do wioślarstwa kupione w Decathlonie, na łańcuchach czy klamrach dają radę bo nie osłaniają całych palców a jednocześnie dają dobry chwyt), kurtka przeciwdeszczowa, jakiś polar, wygodne spodnie. Jak robiłem orla to miałem ze sobą kask.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 sie 2026, 20:09
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 17 sie 2026, 20:23
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 17 sie 2026, 20:24
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 17 sie 2026, 21:17
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 17 sie 2026, 21:24
Hannibal
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited