AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 729

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » wczoraj, 20:26

Seba82 mi bardziej chodzi o status. Ramos to taki tier2 napastników. Nie jest graczem klasy światowej, ale też trzeba przyznać ilu jest napastników typowych 9 klasy światowej obecnie w futbolu? Moreira to bardzo utalentowany wahadłowy. Powiedziałbym, że jeden z najbardziej utalentowanych, ale znów - rynek wahadłowych/bocznych obrońców jest jaki jest.

To mi mrugnęło na Xie? Na tym bazowałeś pisząc o głośnym nazwisku? W sumie Kush na początku okienka pisał, że będzie więcej „dużych” transferów. Może nie takich jak Ramos ale będzie.

Więc bazując na tym, jeżeli ma przyjść ktoś to „przyćmi” obecne transfery to tak jak pisałem - albo już topowy gracz albo jakiś mega utalentowany ofensywny pomocnik. Jestem ciekawy, bo w sumie nawet ciężko mi zgadywać z takich realnych opcji. Bo tak jak pisałem - Ramos i Moreira to są duże transfer i nie chodzi mi tylko o kasę zapłaconą.

Ja na przykład zadowoliłbym się Inacio/Gabrielem i Uzunem/Nwanierim. Nie wiem czy możemy celować wyżej. I żaden z nich nie byłby głośniejszym transferem niż Ramos czy Moreira, ale dali by nam te brakujące opcje w składzie.

Wróć do „Włochy”