Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2238
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: futbolowa » 28 sie 2026, 11:59

asx76 pisze:
28 sie 2026, 10:52
Do tego dochodzi kompromitacja sztabu w przypadkowej zmianie Ameyawa na Brusberga (tego to wypożyczyć gdzieś niżej, bo póki co za słaby).
Trener na konfie zdementował to, o czym napisał jeden z lokalnych dziennikarzy. Post o tym, że ktoś się pomylił wbijając numer na tablicę opublikował dzieciak z jednego częstochowskiego portalu – i to jest ten sam chłopak, który wmawiał trenerowi Hammarby, że powiedział na konferencji coś, czego nie powiedział, a tydzień później w relacji z konferencji wsadził Kroczkowi w usta jakieś kompletnie odklejone słowa, które w ogóle tam nie padły. Więc akurat jego słów nie brałabym na poważnie, mimo że od samego początku kibicuję temu, co robi, bo przynajmniej rozruszał trochę z kolegami lokalne media.
Przema pisze:
28 sie 2026, 11:46
Pytanie co zrobi Świerczewski. Zdaje się że tam ze stadionem coś drgnęło. Pora przestać się bawić w wynalazki typu Szwarga czy Tomczyk czy Kruczek. Muszą wyciągnąć kogoś sensownego z doświadczeniem kto ogarnie ten burdel. Wietrzenie kadry też się przyda w Rakowie bo trochę zgranych kart już tam jest i po prostu przyda się świeżość i nowy pomysł.

Jak zostawi Kroczka albo ściganie kogoś podobnego to chyba oznaka tego że co chciał osiągnąć to już osiągnął i nie będzie tyle kasy pompować w klub co wcześniej (przynajmniej do czasu aż powstanie stadion kiedyś tam)
Ja nie wiem, ile jeszcze będziemy się bawić w ten sam system, strasznie to jest zniechęcające. Ale mniej mi przeszkadza trener niż kadra. Niestety mamy sporo zawodników do odpalenia i nie chce mi się już słuchać gadania, że wpuszczamy tragicznych grajków, bo chcemy ich odbudować. Niech się odbudowują w rezerwach albo na wypożyczeniach, a nie tutaj.

Wróć do „Puchary Europejskie”