Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 maja 2006, 20:11

Wiesz już napisałem troche odnośnie Twojej [pierwszej czeście] wypowiedzi Tomusmc ale wykasowałem to bo uznałem że nie ma sensu. Szkoda że jak zwykle wybrałeś to co chciałeś :P Jednak wiesz co jest najlepsze że w tym momencie lata mi ten skandal już koło dupy. Bo w tym momencie każda informacja trzeba przyjmować z dystansem. Jestem przekonany w 100% że Rossonerim nic nie grozi i ide nawet o zakład - ostatnimi czasy Juventus próbował się bronić, co wyszło mu tylko chyba w Polsce wśród fanów Juve za "10":? Taktyka była prosta rzucić swiatło na inne kluby. Imm wiecej podejżeń tym miejsza kara. To w jakimś [mały] stopniu się udało choć to nie opinia publiczna zdecyduje [a szkoda bo już by Was nie było :] Jest możliwe że do 25 czerwca zapadna wyroki w tej sprawie i wtedy wrócimy do tematu. Mam nadzieje że ukaraja wszystkich winnych temu że teraz Calcio jest na dnie. A jak byś choć troche był w temacie to byś wiedział co grozi Juve jeśli zdegradują Viola, Lazio, Milan czy nawet Livrono :] Zapisy rozmów były podane prasie w całośc teraz to juz jechanie na sensacji :] ale co nie pisza na JP ? opini innych dzienników ?
*_Zaza_* pisze:Mam prośbe mógł byś zabłysnąć i znaleść liste ludzi oskażonych w procesie Calciopoli ? Z prokuratur w Turynie Neapolu Mediolanie i Rzymie - Prosze Cie o.k ? nie dawno może było ja zobaczyć. Jak znajdziesz to przeczytaj nazwiska i zamilcz o.k ? milcz

Działaj Jasiu :P działaj :P

Pamiętaj głeboko wierze w to że Włoski football wylecz raka :? Nawet jak mieli by zabić Moggiego to warto. Bo serie A to coś wiecej niż liga. A cała sytaucja została przez działaczy Milanu wyjaśniona już dawno. [nadal pracują :]] Wiec albo pokaże kogo oskarżają albo nie zaczynaj tematu ? o.k - Ja mam kontrakt z Milanem do końca życie - i jest to piękne życie :]

Pozdrawiam i życze powodzenia - przyda sie ....

Wróć do „Włochy”