Business Insider, ja od razu w defensywie do tego zaznaczyłem, że fajne miasto ale są lepsze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 13:55
Pogoda w sam raz - bez upału, ale dużo słońca oraz duża inwersja przez co widoki ze szczytu były niesamowite. Miałem wracać na Słowację, jednak perspektywa powrotu z widokami na polską stronę wygrały. Chociaż IMO zejście do nas jest jednym z najbardziej męczących jeśli chodzi o znakowane szlaki. Golgota
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » wczoraj, 16:43
karollo89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 16:44
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » wczoraj, 16:50

A to zależy dla kogo, bo te Morze i Berlin to się w końcu nudzą, a wszędzie w Polske mamy daleko.
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » wczoraj, 17:22
karollo89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 19:15
Eyesmon

PietroBosman
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » wczoraj, 19:26
CPK to też inwestycje kolejowe, to też na dłuższych dystansach mogłoby być odczuwalne. Choć przyznam że nie wiem jak wygląda aktualna mapka tych połączeń. Ostatnio coś tam kombinowali i był plan żeby sporo z tego bezpowrotnie wywalić i zmienić projekt. Nie wiem na czym stanęło. Z naszego punktu widzenia właśnie pójście w kolej byłoby super bo CPK i tak nie zastąpi nam Berlina gdzie w niecałe 2h spod domu można busem dojechać.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 19:35
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » wczoraj, 20:12
Mam tak w Leonie 4 z 2021 roku, piszę bo też grupa VW.Eyesmon pisze: ↑wczoraj, 19:15Pany, też macie taki problem z awaryjnym hamowaniem w nowych autach z kamerą cofania?
Sytuacja: cofam, przechodzi za mna jakas Pani na osiedlu, mija mnie, widze w lusterku ze już mnie ominęła no to cofam i nagle jeb auto mi staje w miejscu a moj kręgosłup szyjny czuje sie jakby ktos mi w dupe wjechał
Już parę razy miałem taką sytuację i wręcz specjalnie sie 3x upewniam ze nikogo nie ma (bo nie ma) ale auto widzi kogos 2 metry obok i i tak hamuje ...
Pacjent to nowy Kodiaq
YoOoOgI89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » wczoraj, 22:53
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio